Na 13 jaar nieuwe Vans x The Simpsons collectie

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 3 min reading time
Vans x The Simpsons

Vans heeft in de loop der jaren zeker een aantal vette samenwerkingen uitgebracht en hun nieuwste zal niet anders zijn. Dertien jaar na hun oorspronkelijke samenwerking hebben Vans en The Simpsons opnieuw op onze nieuwsgierigheid geprikkeld met een nieuwe gezamenlijke collectie die eraan komt.

Vans heeft in de loop der jaren zeker een aantal vette samenwerkingen uitgebracht en hun nieuwste zal niet anders zijn. Dertien jaar na hun oorspronkelijke samenwerking hebben Vans en The Simpsons opnieuw op onze nieuwsgierigheid geprikkeld met een nieuwe gezamenlijke collectie die eraan komt.

Vans

Vans is een Amerikaanse fabrikant van skateschoenen en kleding opgericht in Anaheim, Californië en eigendom van VF Corporation. Het bedrijf sponsort ook surf-, snowboard-, BMX- en motorcrossteams. Sinds 1996 is het bedrijf de hoofdsponsor van het jaarlijkse Vans Warped Tour reizende rockfestival. 

The Simpsons

The Simpsons (afgekort Simpsons) is een Amerikaanse geanimeerde sitcom gemaakt door Matt Groening voor de Fox Broadcasting Company. De hoofdpersonen zijn een satire van een arbeidersgezin, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. De serie weergeeft vele aspecten van de Amerikaanse cultuur, samenleving, politiek en geschiedenis. De tekenfilm maakte zijn debuut als geanimeerde bumpers van 60 seconden voor The Tracey Ullman Show, met de eerste korte uitzending op 19 april 1987. De korte films werden vervolgens uitgebreid tot een volledige televisiespin-off van 30 minuten door 20th Century Fox, eerste uitzending op 17 december 1989. Vanaf 2018 zijn 30 seizoenen uitgezonden met de première voor seizoen 31, uitgezonden op 29 september 2019. De serie heeft momenteel het record voor de langstlopende prime-time sitcom in de VS, die 29 jaar en 30 seizoenen duurt, evenals drie seizoenen korte films sinds 1989, en het langstlopende programma op FOX wordt.

Vans x De Simpsons

The Simpsons x Vans-collectie is een viering van alle geliefde personages waarmee we zijn opgegroeid. De meest iconische items van de Californische merken zullen worden getoond in de nieuwe kledinglijn met schoenen en accessoires. Houd de spannende nieuwe items in de winkel en online in de gaten vanaf 7 augustus 2020. Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie zijn al meer dan 30 jaar de favoriete middenklasse familie van Amerikanen, en de rest van de wereld. Deze zomer zijn ze te vinden op Vans 'cult-confectiekleding en schoenen in combinatie met het iconische schaakbordpatroon van het merk. Elk lid van de familie is te vinden op de vans sneakers van de collectie, van de vans Sk8-hi sneakers tot de Chukka Pro, Old Skool, de Era, de Slip-on en natuurlijk de vans pro sneakers. Ze zijn niet de enige personages uit de animatieserie die een plekje vinden in deze capsulecollectie, want Moe, de zusjes Bouvier en zelfs Scratchy (de kat) maken hun opwachting. The Simpsons verschijnen ook samen als gezin op bepaalde schoenen en stukken uit de prêt-à-portercollectie zoals hoodies of t-shirts. Sommige modellen zijn opgedragen aan individuele karakters, zoals de paarse trui met de slogan 'Lisa Simpson for President' of het T-shirt met lange mouwen met 'El Barto', een van Bart's alter ego's, die lijkt weg te rennen met een spuitbus in de hand. Een rugzak, pet, schaakbord bucket hat en sokken maken de collectie compleet, die vanaf 7 augustus verkrijgbaar is in geselecteerde outlets en op Vans.com. Met de link die vervolgens naar de Vans pagina verwijst die de koppen van Homer, Marge, Bart en Lisa's hoofden toont, kunnen we waarschijnlijk aannemen dat de titulaire Simpson-familie er op de een of andere manier bij betrokken zal zijn - maar zoals bij alle andere personages of legendarische afleveringen, scènes, citaten of producten? We weten het nog niet zeker. Hoe dan ook ''you doh-n’t wanna miss this’’.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account