Oneindig veel LeBron’s

  • , by Jean Claude Malalu | Burned Sports
  • 2 min reading time
BA550B60-6B46-4F09-BBD4-E359F1AE0501

De 35 jarige LeBron James heeft in zijn carrière vele schoenen uitgebracht onder het merk Nike. Hoe zit dat nu precies in elkaar en hoe is dat nu allemaal gelopen?

Oneindig veel LeBron’s

Als je denkt aan basketbal dan denk je waarschijnlijk ook gelijk aan LeBron James, een van de beste die het spel ooit heeft gespeeld volgens mensen. Een ander ding waar LeBron ook goed in is buiten het basketballen is dan ook basketbal schoenen op de markt brengen onder het merk Nike. 

Carrière LeBron 2003 tot nu

Ik denk dat iedereen LeBron James zijn carrière wel heeft gevolgd en dat we allemaal wel weten dat LeBron James 4x kampioen is geworden. 2x met de Miami Heat 1x met de Cleveland Caveliers en ook vorig seizoen met de Los Angeles Lakers. Ook dat hij een 4x de Meest Gewaarde Speler prijs (Most Valuable Player award) heeft gewonnen en nu al 34.241 punten heeft gescoord. Meeste punten voor een actieve speler en 3rde op de ranglijst voor meeste punten ooit. Maar hoe zit het met zijn schoenen carrière?

James zijn Signature shoes

In zijn speel carrière heeft LeBron James nu al 18 schoenen uitgebracht beginnende bij de Nike Air Zoom Generation uit zijn rookie seizoen tot aan de LeBron 18’s/ XVIII in zijn 18de seizoen. Daaruit te zien kan je merken dat LeBron James veel verstand heeft van Basketbalschoenen. LeBron James is ook speler die ervan houdt om op te vallen op het veld en er ook goed uit te zien daarom, komen de Nike LeBron James basketbal schoenen ook in veel verschillende colorways voor jong en oud. Hij is daarom ook een van de spelers met de meeste signature shoes ooit en hopelijk blijven er nog meer aan komen. LeBron James heeft ook samengewerkt met veel verschillende merken om limited edition schoenen te maken, met merken zoals KITH.

De keuze ligt bij jou voor de beste basketbalschoenen 

De keuze is groot met 18 paar schoenen maar, je hebt er nog een beetje geluk mee. Veel van de LeBron James basketbal schoenen zijn niet meer verkrijgbaar in de winkels dus de keuze wordt al sneller kleiner gemaakt. Voor de collectors onder ons zouden toch nog even goed moeten zoeken om een paar te vinden. Groot gedeelte van de Nike LeBron James basketbal schoenen liggen nog in de winkel in de coolste colorways maar, vergeet niet ook nog te kijken bij de andere Nike basketbalschoenen misschien vind je daar ook wel iets leuks tussen. 

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account