Nike onthult de Kyrie 7

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
nike-kyrie-7-7

Hoewel Kyrie Irving misschien afwezig is in het naseizoen van dit jaar vanwege een blessure, maakt hij nog steeds een duik in de schoenensector nadat er beelden opdoken van wat zijn volgende kenmerkende sneaker lijkt te zijn.

Hoewel Kyrie Irving misschien afwezig is in het naseizoen van dit jaar vanwege een blessure, maakt hij nog steeds een duik in de schoenensector nadat er beelden opdoken van wat zijn volgende kenmerkende sneaker lijkt te zijn. Deze week heeft Sneakerhighway23 foto's gedeeld van wat wordt verondersteld de Nike Kyrie 7 te zijn, waardoor een nieuw mid-top silhouet wordt onthuld dat niet ver verwijderd is van Irving's vorige modellen. Volgens de beschrijving op de binnenzool zal de schoen een composiet textielmateriaal bevatten, vermoedelijk op het bovenwerk, terwijl de geleden Air Zoom Turbo-dempingseenheid van zijn voorgangers in de voorvoet van de tussenzool blijft. De invloed van Kobe Bryant op Irving is goed gedocumenteerd en als mogelijk eerbetoon aan de Black Mamba staat het citaat "His Legacy Is Going to Live Forever" op de hiel geëtst. Het werk werd geleid door de Nike NXT Advanced Design Studio, die, net als wanneer Irving een geïmproviseerde crossover gebruikt om ruimte te creëren voor een springer, laat zien hoe datagestuurde geometrie nieuwe rijstroken kan creëren in prestaties. De studio is in staat om realtime gamegegevens te combineren met gegevens die zijn verzameld tijdens Irving's bezoeken aan het Nike Sports Research Lab, waardoor hij zijn prestaties nauwkeurig kan afstemmen en verbeteren.

Kyrie Irving 7

Verschillende afbeeldingen van gespeculeerde kleurstellingen van het model zweven geleidelijk over het internet over de afgelopen weken, maar de Brooklyn Point Guard debuteerde het vandaag onofficieel samen met de onthulling van de Nets 'Classic Edition-uniformen. De patriottische draden die hieronder te zien zijn, werden 30 jaar geleden door de NBA-franchise gedragen voor een enkel seizoen toen ze in New Jersey waren gevestigd. Gespot op Uncle Drew lijkt vandaag een tweekleurige, hoepels-ready schoen te zijn die bestaat uit een overwegend zwart bovenwerk met contrasterende witte slagen door de Swoosh-contouren, evenals de hielinsignes die het alziende oog dragen, evenals aangrenzende maan- en zonnesilhouetten verdeeld over elke voet. Vandaag heeft Nike de zevende sneaker in Irving's kenmerkende lijn, de Kyrie 7 onthuld. Het model heeft een bovenwerk van composiet mesh dat helpt om lichter aan te voelen en geeft Irving ook flexibiliteit waar hij het nodig heeft. Een kenmerkend detail in Irving's lijn is de middenvoetband, die nu is vervangen door twee TPU "vingers" aan de zijkanten die een oefening symboliseren die zijn vader hem leerde om zijn handen te versterken. Wat bekend is met deze schoen is de gearticuleerde Air Zoom Turbo-eenheid in de voorvoet dat uit het vorige model is getrokken. De Kyrie 7 is ontworpen door Ben Nethongkome, die het schoeisel in de lijn van Irving heeft ontwikkeld sinds de Kyrie 4. De Nike Kyrie 7 wordt gelanceerd in vier "Preheat" -stijlen, waaronder "Icons of Sport", "Expressions", "Soundwave" en "Special FX" op 11 november, gevolgd door de "BK Black" colorway die op 23 november verschijnt.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account