Vans X Baker collab

  • , by Daan Smits
  • 2 min reading time
vans-skate-shoes-skateboard-skating-board-female-girl-skateboarding

De meeste mensen kennen Vans wel, ze zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de jongeren en produceren nu ook veel meer dan alleen spullen voor skaters maar ken je het merk Baker Skateboards ook al?

De meeste mensen kennen Vans wel, zij zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de jongeren en produceren nu ook veel meer dan alleen spullen voor skaters maar ken je het merk Baker Skateboards ook al?

 

Vans

De bekende vans schoenen die iedereen wel kent van het schaakboordpatroon of de zwarte schoen met de V-streep of het nu het lage vans model of het hoge vans model is, maar wist je dat Vans eigenlijk nooit de bedoeling had om zo ‘’mainstream’’ te worden, Het bedrijf werd in 1966 opgericht door Paul Van Doren. Een merk met als specifieke doelgroep de skaters,bmx-ers en snowboarders. Bij elke schoen en elk kledingstuk werd bekeken hoe deze artikelen zouden presenteren tijdens bijvoorbeeld het skateboarden. Vans is zo groot geworden dat ze niet meer weg te denken zijn uit de skate scene, maar ook in de hele streetwear stijl is Vans een van de bekendste merken geworden.  

 

Baker 

Baker Skateboards is een Amerikaans skateboard bedrijf wat is opgericht in 200 door de professionele skateboarder Andrew Reynolds, Het bedrijf produceert vooral skateboard decks, wieltjes, shirts, en skate accessoires. Baker begon eigenlijk als een skategroep die meerdere skate films uitgebracht met skaters die bij Baker zaten. Zelfs Riley Hawk, zoon van de legend Tony Hawk voegde zich in 2012 toe aan het Baker team.

 

Vans X Baker collab 

Het was al iets wat lang in de lucht hing, beide 2 grote merken die zich vooral focussen op jongeren die skaten. Maar eindelijk zijn ze er de Vans X Baker skate schoenen, en wij bij Burned hebben ze ook! We hebben 2 verschillende soorten vanaf maat 38 T/M 43. 
Vans x Baker Skateboards Sk8-Hi Pro Zwart Wit
skate-vans-bakerVans-Baker-skate-schoenen
vans-baker-sk8-high

 

Vans x Baker Skateboards Slip-On Pro zwart

Vans X Baker slip-on


Vans X Baker slip-on


Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account