Puma X The Hundreds

  • , by Daan Smits | Burned Sports
  • 2 min reading time
puma-hundreds-banner

In dit stuk gaan we het over Puma en The Hundreds en over de samenwerking tussen hun en natuurlijk kijken we ook even wat er is nou echt is uitgebracht. 

Sinds kort verkopen we bij Burned de nieuwe producten van de samenwerking tussen Puma en het Amerikaanse merk The Hundreds. In dit stuk gaan we het over beide partijen hebben en natuurlijk kijken we wat er nou eigenlijk is uitgebracht. 

 

The Hundreds

The Hundreds is een streetwear merk wat is opgericht in Los Angeles in 2003 door Bobby Kim en Ben Shenassafar, zij werden geïnspireerd door de Californische cultuur denk dan aan de Venice Beach skaters, de West Coast rappers en natuurlijk niet te vergeten de Cali surfers. Ze zijn toen begonnen als klein bedrijfje maar hebben zich zo weten uit te groeien dat ze hun producten nu wereldwijd verkopen en dat ze hun eigen fysieke winkels hebben in Amerika. Naast dat verkopen ze nu ook meer dan alleen kleding en accessoires maar ook artikelen zoals brillen, schoenen en hebben ze nu zelfs hun eigen magazine.

 

Puma  

Wist jij al dat Puma zichzelf tot 3e plaats als grootste sport fabrikant heeft weten te werken, het merk zelf is opgericht in 1948 door Rudolf Dassler. Op het begin focuste Puma zich erg veel op de casual loopschoenen en later op de sneakers, al snel kwamen ze erachter dat die 2 categorieën niet genoeg zouden zijn als ze rondom heel de wereld bekend wouden worden. Ze zijn zich toen gaan focussen op sporten en zijn zo begonnen met het fabriceren van Puma basketbalschoenen, voetbalschoenen en nog veel meer. En zoals we kunnen zien heeft dat enorm veel geholpen aan het huidige imago van Puma. 

 

De Collectie

Wij bij Burned vonden deze samenwerking erg vet en hebben ervoor gezorgd dat wij ook artikelen van deze collaboration kunnen verkopen. Zo hebben we de groene Puma tee met het iconische logootje van The Hundreds genaamd Adam Bomb erop inclusief met een cartoonfiguur van Puma. Ook verkopen we de zwarte variant waar beide logo’s op staan. Beide shirt hebben een normale pasvorm en een geribbelde kraag. 

 

Puma X The Hundreds T-shirt Groen

puma-the-hundreds-shirtpuma-the-hundreds-logo-shirt

 

Puma x The Hundreds T-shirt Zwart

puma-the-hundreds-tshirtpuma-hundreds-tshirt-zwart

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account