Nike Kyrie Flytrap lll

  • , by Daan Smits | Burned Magazine
  • 2 min reading time
kyrie-flytrap3-nba-basketbal-basketball-irving

Alles over de Kyrie Irving zijn invloed aan de nieuwe Kyrie Flytrap lll basketbalschoenen.

Elke basketbal-fan heeft de naam Kyrie Irving wel een keer horen vallen of je hem nu kent vanwege zijn geweldige handles en ankle breakers of vanwege zijn tijd met LeBron James bij de Cleveland Cavaliers. Kyrie Irving is niet meer uit de league weg te denken en heeft een veelbelovende toekomst voor zich liggen samen met Kevin Durant  bij de Brooklyn Nets. 

kyrie-irving-nets-nba-flytrap

De Kyrie Flytrap 3 is gemaakt voor Kyrie Irvings snelle spel. De nauwsluitende schoen biedt ondersteuning voor de hele voet, responsiviteit en demping. Hoe sneller je kunt wenden en keren en natuurlijk hoe sneller je door de verdediging heen kunt breken. De buitenzool is voorgevormd zodat je soepel kunt bewegen, ook als je weinig ruimte hebt.

 

The New Things

De Kyrie Flytrap lll basketbalschoen heeft vele verbeteringen in vergelijking met de oudere versies zoals: 

 

  • De gevormde buitenzool heeft een profiel dat zich om de middenzool wikkelt vanaf de zijkanten en daardoor extra grip biedt als je met de randen afzet.  

 

  • De responsieve Zoom Air demping zorgt voor een veerkrachtige ervaring onder de voet om je snelheid te bieden op het veld. 

    nike-flytrap-zoom-kyrie

  • Het model is halfhoog waardoor het optimale ondersteuning biedt rond de enkel. 

nike-flytrap-kyrie-nets

  • Een klittenbandsluiting gaat over de veters om je voet op zijn plek te houden en zorgt voor nog meer stevigheid! De tong is verbonden met het voetbed zodat deze niet wegglijdt tijdens het spelen. Op de klittenbandsluiting staan ook nog de cijfers 11.23 wat de geboortedatum van zijn dochter is

nike-kyrie-flytrap-nba-basketbal-nets

 

 

  • Achter op de hiel staat het cijfer 11 geborduurd wat het rugnummer van Kyrie Irving is 

 

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account