Nike Kyrie 7 “Special FX”

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 3 min reading time
nike-kyrie-7-pre-heat-fx-basketbalschoenen-

In 2020 komt datzelfde initiatief terug voor een tweede ronde, dit keer om de volgende handtekening van de Brooklyn Baller in te luiden met de Swoosh: de Nike Kyrie 7.

Kyrie Irving

Kyrie Andrew (geboren 23 maart 1992) is een Amerikaanse professionele basketbalspeler voor de Brooklyn Nets van de National Basketball Association (NBA). Hij werd uitgeroepen tot Rookie of the Year nadat hij was geselecteerd door de Cleveland Cavaliers met de eerste algemene keuze in het NBA-ontwerp van 2011. Als zesvoudig All-Star en tweevoudig lid van het All-NBA Team, won hij in 2016 een NBA-kampioenschap met de Cavaliers. Irving speelde college basketball voor de Duke Blue Devils voordat hij in 2011 bij de Cavaliers kwam. Hij won de Most Valuable Player (MVP) -prijs voor de All-Star Game 2014. In de NBA-finale van 2016 maakte Irving het kampioenschapswinnende driepuntsvelddoelpunt om de historische comeback van de Cavaliers over de Golden State Warriors te voltooien. Na weer een optreden in de finale in 2017, vroeg Irving om een ​​ruil en werd hij behandeld aan de Boston Celtics. Hij speelde twee seizoenen als Celtic, waarna hij in 2019 tekende bij de Brooklyn Nets als free agent. Ook speelde hij voor het nationale team van de Verenigde Staten, waarmee hij goud won op de FIBA ​​Basketball World Cup 2014 en de 2016 Olympische zomerspelen. In 2018 speelde hij in de film Uncle Drew.

Kyrie 7 "Special FX"

Toen de 6e editie van de Kyrie Irving basketbalschoenen voor het eerst werd uitgebracht in 2019, besloten Nike Basketbal en de All-Star point guard om het silhouet uit te rollen met een "Pre-Heat" -collectie. Elf kleurstellingen kwamen uit op 11/11, die allemaal uniek waren op hun eigen manier en ontworpen ter ere van elf van Kyrie Irvings favoriete bestemmingen over de hele wereld. In 2020 komt datzelfde initiatief terug voor een tweede ronde, dit keer om de volgende handtekening van de Brooklyn Baller in te luiden met de Swoosh: de Nike Kyrie 7. Een van de inzendingen in deze reeks is de super levendige 'Special FX ”Make-up die speciaal is ontworpen om Irving's affiniteit voor film te weerspiegelen. Het bovendeel draagt ​​hopen helderdere energie terwijl ze zich mengen tussen geventileerd gaas en een soort camouflageachtig patroon aan de zijkant/ voorvoet dat extra tinten donkerblauwblauw en pastelgroen samenbrengt, de laatste symboliseert een groenscherm. Deze tinten geeft de Nike basketbalschoenen een adembenemende uitstraling. In termen van zijn andere belangrijke details, vindt u deze iteratie-laag, de tonglogo's en swooshes aan de zijkant met gouden afwerkingen, de kersenrode buitenkant op de voeringen aanbrengen en de hielen versieren met bliksemschichten achter het 'HF'-borduurwerk dat staat voor "Gelukkig gezin." Je kunt ontdekken dat deze op Nike.com op 11 november aankomen in de vorm van een mystery box-release. De Nike Kyrie 7 Special FX maakt deel uit van de Nike Kyrie 7 'Pre-Heat'-kleurstellingen en is een eerbetoon aan Kyrie's liefde voor het maken van films en het vermogen om de verbeelding tot leven te brengen. Kyrie Irving speelt het spel alsof hij een regisseur is die in zijn eigen film speelt - hij maakt spectaculaire sequenties boordevol actie die aanvoelen als CGI, of hij kan off-script gaan en improviseren om het meeste uit elk moment te halen. De groene zool symboliseert het groene scherm, het bovenwerk is ontworpen met cinematografische, filmachtige lagen en de hiel heeft een gouden filmcamera-logo met de initialen "HF" voor Happy Family.

 

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account