Nike Air Heights

  • , by Daan Smits | Burned Sports
  • 1 min reading time
AirHeightCoverWeb

Alles over de nieuwe retro damessneaker : de Nike Air Heights.

De jaren '90 worden weer helemaal terug gebracht met de gloednieuwe, op retrolook geïnspireerde Nike Air Heights. Het opvallende design en de comfortabele fit zorgt dat deze schoen een hoger niveau behaalt. In dit stuk nemen we een betere kijk naar deze nieuwe schoen.

 

90’s Feel

Het is een feit dat de laatste tijd de retro/vintage looks steeds meer hun comeback maken in de mode en de streetwear scene. Ook Nike werkt hier goed aan mee met Nike sneakers zoals de Nike Tekno MK2, Blazers, Cortez en natuurlijk de Air Jordan 1 die weer volop worden verkocht en gedragen. Alleen betaal je voor deze schoenen al vaak meer omdat ze nu erg gewild zijn. En ook daar kwam Nike met een oplossing voor genaamd de Nike Air Heights, een retro schoen voor een retro prijsje.

 

Er is enorm veel verschil de laatste tijd in de soort Nike schoenen en sneakers die zijn uitgebracht, zo is de Nike Air Height een damesschoen en zal hier geen herenmodel van worden gemaakt. De schoen zelf heeft een volledig rubberen buitenzool waardoor de schoen een opvallende en stevige look krijgt en een grip die erg lang meegaat.



Details

De air-sole unit in de hak zorgt voor demping en comfort zonder de schoen zwaar te maken.

nike-air-max-heights

De schoen heeft een bovenwerk van mesh met leren overlays

nike-air-max-heights

De omtrek van het suède Swoosh logo is geborduurd


nike-air-max-heights

Een geperforeerde overlay met reflecterende design details





Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account