NBA Play-Offs 2020

  • , by Daan Smits | Burned Magazine
  • 3 min reading time
160-1605286_the-trophy-larry-o-brien-nba-championship-trophy

Alles over de huidige NBA play-off 2020 staat en de voorspellingen voor aankomende wedstrijden

Een play-offs die goed past bij het jaar 2020… anders. De wedstrijden worden niet gespeeld in de tot de nok gevulde arena’s maar in lege zalen in Disney World, De teams waarvan mensen het meest hadden verwacht dat ze het dit jaar allemaal zouden winnen liggen er al uit en Miami Heat staat voor het eerst in 9 jaar weer in de conference Finals.Surprise

Ik denk dat ik voor de meerderheid van de mensen spreek als ik zeg dat ik niet had verwacht dat de Miami Heat de Milwaukee Bucks zouden verslaan binnen 5 wedstrijden (4-1). Toch wist Jimmy Butler samen met zijn teamgenoten de Greek Freak te verslaan nadat ze de Indiana Pacers met een sweep de Play-offs uitgooide. Daarnaast zijn de Nuggets ook een leuke verrassing deze play-offs zij wisten Utah Jazz te verslaan in een 7 game serie (4-3) en staan nu semi-finale tegen de Los Angeles Clippers waar ze in een 7 game serie (3-3) zijn belandt die deze week nog word uitgespeeld. 


bucks-heat-lose-playoffs

 

Voorspelling

LeBron James wist samen met Anthony Davis en de de rest van de Lakers Damian Lillard en de Trailblazers te verslaan in 5 wedstrijden (4-1). Westbrook en James Harden wisten ze ook te slim af te zijn en wonnen ook hier binnen 5 wedstrijden (4-1). Het zal vast een geheim zijn in zijn Nike basketbalschoenen maar het lijkt  wel hoe ouder LeBron wordt hoe meer impact hij heeft op de wedstrijd en zijn teamgenoten. Ik zelf denk dat de New Balance gesponsorde Kawhi Leonard zichzelf weet de knokken uit game 7 tegen de Nuggets waardoor de Conference Finals van de western conference een series tussen de 2 teams uit Los Angeles wordt. LeBron James weet deze te winnen en gaat door naar de finale, ik denk dat de Boston Celtics iets te sterk zijn voor Miami waardoor de finale dus wordt tussen de Lakers en de Celtics, dit zou dan de 13e keer zijn dat deze 2 teams tegenover elkaar staan in de NBA Finals. 

lakers-lebron-davis-playoffs

Teleurstelling 

Voor sommige All-Stars werden de play-offs al snel verpest door blessures. Zo werden de Brooklyn Nets al in de eerste ronde verslagen door de Raptors met 4-0. Beide Kyrie Irving en Kevin Durant konden hun spullen thuis laten door blessures. Hetzelfde geldt voor de Golden State Warriors die eindigde als laatste in de Eastern Conference met een record van 15 wins en 50 losses. Hierdoor kon Stephen Curry ook zijn nieuwe Under Armour basketbalschoenen niet gebruiken omdat hij vanaf het begin van het seizoen zat met een blessure en de Warriors dus niet goed genoeg waren dat ze de play offs konden bereiken. Dit is de eerste keer na 4 jaar elke keer in de Finals te hebben gestaan dat ze nu de Play-Offs missen.

durant-playoffs-nets-injury

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account