Kanye's basketbalschoen de Yeezy Quantum

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 1 min reading time
Adidas-Yeezy-YZY-Quantum-QNTM-Basketball-Q46473

De adidas Yeezy Basketball 'Quantum' markeert zijn eerste uitstapje naar een op hoepels geïnspireerde sneaker en brengt de avant-garde ontwerptaal van Kanye West in een functioneler ontwerp.

Quantum

De adidas Yeezy Basketball 'Quantum' markeert zijn eerste uitstapje naar een op hoepels geïnspireerde sneaker en brengt de avant-garde ontwerptaal van Kanye West in een functioneler ontwerp. Het bovenwerk van deze versie is opgedeeld met een vetersluiting van neopreen, panelen met slangenleer-structuur en een suède neus. Een semi-doorschijnende behuizing bevat responsieve Boost-demping, die ook dienstdoet als buitenzool voor gerichte tractie. De adidas Yeezy Basketball Quantum "Barium" is de tweede colorway van het silhouet, en volgens bronnen zal het volgende maand vallen. Pronkend met een grijsachtig, donkergroen Marl Primeknit-bovenwerk dat is omhuld door een plastic kooi in een iets donkerdere groene tint om een ​​camouflageachtig uiterlijk op te roepen, andere details bestaan ​​uit een zwarte suède neus, gevolgd door een doorschijnende tooling met een volledige lengte ingesloten BOOST-demping. Een hele andere aanpak dan de meeste basketbalschoenen.

Aardse tinten

Ondanks dat Yeezy bekend staat om zijn vele releases en daarbij veel verschillende colorways blijven ze ons toch elke keer op een gekke manier verbazen. Dit is echt een schoen om te shinen op het basketbalveld. Het design heeft iets weg van het Bergse landschap met aardse tinten. En de zijkanten lijken daarbij ook nog op een soort Scandinavische gletsjers. De release is bevestigd door adidas zelf. Op 10 oktober, komt de nieuwe colorway uit van Kanye West zijn nieuwe adidas basketbal sneaker. Dit paar is echter nét iets anders dan de originele release. De verhardingsstukken voor de extra support op de zijkanten ontbreken bij deze schoen.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account