De levendige release van de Nike Lebron 18 "Sisterhood''

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
nke-lebron-18-sisterhood-release-burned-sports

Nu de King op dit moment overal op sociaal gebied trending is, viert Nike James 'laatste triomf door verrassend een paar schoenenuitgaven te lanceren, waaronder een aanvulling van de LeBron 7 "Media Day", naast een paar kleurstellingen van de LeBron 18. Een daarvan is deze extra levendige 'Sisterhood'-colorway die op 11 oktober tijdens Game 6 op de zolen van de in Akron geboren baller werd gespot.

Kampioensoverwinning 

Hoewel LeBron James zijn kampioenschapswedstrijd in Game 6 van de 2020 NBA Finals het gesprek was van de sportwereld, kreeg de Nike LeBron 18" Sisterhood "aan zijn voeten ook veel aandacht. Nu zijn de schoenen waarin de koning zijn vierde Larry O'Brien-trofee won, klaar voor een volledige retailrelease. De beslissing van LeBron in 2018 om zijn talenten naar het westen te halen om zich bij de Los Angeles Lakers te voegen, heeft sinds gisteravond eindelijk zijn vruchten afgeworpen toen de 17-jarige dierenarts het meest ongewone seizoen in de geschiedenis van de NBA afsloot met zijn vierde kampioenschapsoverwinning. En nu de King op dit moment overal op sociaal gebied trending is, viert Nike James 'laatste triomf door verrassend een paar schoenenuitgaven te lanceren, waaronder een aanvulling van de LeBron 7 "Media Day", naast een paar kleurstellingen van de LeBron 18. Een daarvan is deze extra levendige 'Sisterhood'-colorway die op 11 oktober tijdens Game 6 op de zolen van de in Akron geboren baller werd gespot.

Eerbetoon

Gekleed van kraag tot buitenzool in een toon die Nike Basketball "Bright Mango" heeft genoemd, presenteert de "Sisterhood" een look die enigszins op Los Angeles Lakers geïnspireerd lijkt, maar niet direct een uniform eerbetoon is. Afgezien van de monochrome look, zijn de belangrijkste details doorschijnende ovalen op de tong met het leeuwlogo van LeBron James, een Nike Air-hit en de handtekening van de koning. Als je in de inlegzolen kijkt, zie je ook een print in mozaïekstijl die zwart, wit en blauw combineert. Dit "Sisterhood" -patroon sierde ook een LeBron Soldier 14 en de binnenzool van een Air Jordan 1 Mid. Vanuit het materiële oogpunt heeft de "Sisterhood" een gestructureerd gebreid bovenwerk met dikke geweven lijnen die de plaatsing van de eyestay-ankers aangeven. Deze flexibele voorvoet werkt samen met een voorgevormde hiel voor pasvorm en ondersteuning, terwijl tussenzolen Zoom Air in de voorvoet combineren met Air Max in de hiel voor een zachte maar toch responsieve demping op de Lebron James basketbalschoenen. De Nike LeBron 18 “Sisterhood” wordt op 23 oktober uitgebracht op Nike SNKRS China en zal voor ongeveer €190 worden verkocht. Een volledige wereldwijde release zal waarschijnlijk plaatsvinden in de komende weken.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account