De indoor Nikes die je laten spelen als je favoriete Nike athletes!

  • , by Jean Claude Malalu | Burned Sports
  • 2 min reading time
90E8DB26-9FC0-4DB3-85DA-5B637F6023D2

Wil jij op het veld net zo schitteren als jouw favoriete NBA spelers? Dan neem ik je mee naar de hottest schoenen op dit moment.

De indoor Nikes die je laten spelen als je favoriete Nike athletes!

NBA sterren zoals Kevin Durant

Zoals we weten heeft Nike veel grote spelers onder hun naam, de grootste kennen we allemaal wel en dat is LeBron James. Toch moet je je niet vergissen, NIKE heeft nog veel spelers onder hun naam zitten waar je ook eens naar moet kijken zoals Kyrie Irving, Kevin Durant, Paul George en Giannis Antetekoumpo. 

De modellen Basketbalschoenen

Van de leBron Witness IV’s tot aan de KD Trey 5’s  zijn er genoeg Nike indoor zaalschoenen verkrijgbaar, toch is de keuze altijd lastig. Zoveel sterren en zoveel schoenen zelfs meerde schoenen per ster. Van low’s naar high of high naar low’s, oneindig veel keus. De populairste modellen van op dit moment zijn de Kyrie 6’s, KD 13’s en de LeBron 17’s, maar ga jij misschien toch voor de Mamba Fury’s.

Welke schoen bij welke speler

Als speler is het belangrijkste om een schoen te kiezen die het beste bij je speelstijl passen. Ben Jij Point-Guard met de killer handles net als Kyrie Irving, ben je een Paint -Beast net als jij Giannis Antetekoumpo of ben jij een Allround- Athlete net als LeBron James en Kevin Durant. Laat ik jullie even een paar schoenen laten zien zodat jij weet welke Nikes het beste zijn voor jou. De 1ste zijn de leBron Witness IV’s dit is een smalle high top schoen dus met lekker veel steun voor de enkels. Daarnaast hebben de schoenen een hele goede demping voor de hoge springers onder ons, alleen de de tractie kan wel wat beter vooral aan de voor voet. Aan het einde van de dag een goede schoen voor een zacht prijsje. Het 2de tevens laatste model waar ik het over ga hebben is een low top model de Nike Precision IV deze schoenen is wat meer voor de shifty Point-Guards met hun oneindige variaties van moves de tractie is goed waardoor je makkelijk af kunt remmen en van richting kan veranderen, de demping is aan de lage kant maar heeft zo’n zijn voordelen hierdoor voel je het veld wel beter

De belangrijke keuze bij het kiezen van Basketbalschoenen

Aan het einde van de dag moet iedereen zelf beslissen en keuze is er genoeg die prijzen gaan van hoog naar laag dus past in elk budget. Wil je een makkelijke keuzen maken vergelijk je eigen speelstijl met die van je favoriete Athlete zo kom je der achter welke Indoor Nike schoen bij jou past.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account