Celebrity NBA Fans

  • , by Daan Smits | Burned Magazine
  • 3 min reading time
gettyimages-161934923_master

Celbrities, er zijn er enorm veel van maar weet jij welke celebs naast hun eigen drukke leventje ook nog eens die-hard NBA fans zijn? Lees er hier alles over...

De NBA is wereldwijd bekend en in Amerika een van de meest bekeken sporten op dagelijkse TV. Naast de gigantische NFL Super Bowl zijn de NBA Play Offs een van de grootste sportevenementen op Amerikaanse media. Maar dit zou niet allemaal niet mogelijk zijn zonder een ding… Fans, elke club draait op fans en vandaag gaan we eens kijken welke celebs naast hun eigen carrière ook nog vaak te vinden zijn op of naast de basketbal vloer.

 


Drake 

Wie kent hem niet right? Na een album drop staat vaak de helft van de top 40 vol met songs van Drake. De Canadese rapper lijkt wel niet meer te missen, hit naar hit blijft hij muziek uitbrengen en dit al sinds 2013. Naast dat de 6God vaak te vinden is in de studio staat hij de laatste jaren ook vaker langs het veld bij zijn hometown team de Toronto Raptors. Zo heeft Drake ook meegeholpen aan het Raptors X OVO tenue wat ze afgelopen jaren hebben gebruikt en dat is niet nog niet alles want Drake heeft ook meerdere eigen colorways voor Jordan basketbalschoenen mogen creëren die daarna vaak voor een flinke prijsje werden verkocht.Will Smith 

De prince of Bel-Air wist in 2012 een aandeel te kopen van het NBA team de Philadelphia 76ers. Will is zelf geboren en opgegroeid in Philadelphia en de jeugdliefde voor dat team is nooit bij hem weggegaan. Samen met Jaden, Jada en Willow zijn ze vaak te spotten langs het veld.  

will-smith-nba-sixers 

 

Meek Mill

Ook Meek Mill is een groot fan van de 76ers en is goede vrienden met Michael Rubin, de eigenaar van het team. Meek basketbalde vroeger ook veel voordat hij startte met rappen. Zo heeft hij ook meegedaan met de NBA Celebrity game en kwam hij voor in het basketbal spel 2K13. 


meek-mill-nba-basketbal

 

DaBaby & J.Cole 

Beide grote Charlotte Hornets fans, hoewel DaBaby ook echt geboren is in Charlotte en J.Cole in Frankfurt zijn ze beide al fan sinds hun jeugd. J.Cole was een goede basketballer in zijn jeugd en had ook de potentie om het tot de NBA te behalen. DaBaby basketbalde ook maar nooit op een competitief level. Zijn interesse lag altijd al meer bij muziek dan bij basketbal.

jcole-basketbal-nba-kanye-west-kim

Jay-Z

Ook weer iemand die zijn hometown team trouw is gebleven, Jay-Z is al die tijd fan geweest van de Brooklyn Nets, ondanks dat zijn vrouw Beyoncé een die-hard Houston Rockets fan is was Jay-Z meeste wedstrijden te vinden langs het veld. In 2004 zou Jay-Z voor een bedrag van $1.000.000 aandelen hebben gekocht van de Brooklyn Nets. Deze heeft hij later ook weer moeten verkopen na het opzetten van Roc Nation Sports, een bedrijf wat de agency en PR doet voor bekende atleten.Quavo en de Migos

De Migos misschien wel de bekendste hip-hop muziekgroep ooit. De groep bestaat uit Quavo, Offset en Takeoff, Quavo is de grootste basketbal fan van de 3 en is sinds kinds af aan al fan van de Atlanta Hawks. Ondanks de wat teleurstellende seizoenen van de Hawks de laatste tijd is Quavo bij meeste wedstrijden nog aanwezig. Zelf deed Quavo ook mee aan de NBA Celebrity game van 2018 en won de MVP-award voor zijn performance. Hij speelde de wedstrijd in de signature Lebron James basketbalschoenen namelijk de Nike LeBron 8 South Beach. 

 

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account