Under Armour Anatomix Spawn 2

  • , by Maartje | Burned Sports
  • 1 min reading time
cq5dam-190920_SS20_Spawn2_DSJAA_C07_1970_SCRN-v_0

Under Armour Anatomix Spawn 2 - Een basketbalschoen ontworpen naar de anatomie van een voet in beweging.

 

under-armour-anatomix-spawn-2-colourways

Een basketbalschoen met geschiedenis

De Under Armour Spawn 2 basketbalschoen is een basketbalschoen met een geschiedenis. Nadat Stephen Curry officieel zijn samenwerking met Under Armour bekend maakte, en Nike achter zich liet, was de Under Armour Anatomix Spawn het eerste model wat hij droeg. Het model werd uitgebracht in een Golden State Warrior’s colorway met zijn nummer en initialen op de tong van de schoen. Na deze introductie kreeg Stephen Curry zijn eigen signature schoen van Under Armour: de ‘Curry Ones’.

Stephen-curry-under-armour-spawn

Under Armour technologie

De UA Anatomix Spawn basketbalschoen is dit jaar opnieuw uitgebracht en is daarmee het derde model in de serie. Een schoen met een geschiedenis betekent dat de performance van de schoen getest is om zo een zo kwalitatief goed mogelijke schoen uit te kunnen brengen. Het model beschikt over het klassieke UA Micro G cushioning system. Dit is een demping gemaakt van een foam die 30% dunner is dan andere foams waardoor het gewicht van de schoen lichter is en het reactievermogen van de speler groter wordt. De Micro G cushioning demping van Under Armour staat bekend als een zachte, bouncy comfortabele demping.

De upper van deze Under Armour basketbalschoen is ontworpen naar de anatomie van een voet in beweging wat ervoor zorgt dat de schoen bewegingen niet tegenhoudt maar deze juist ondersteunt. Hierdoor kan de speler flexibel bewegen en daardoor snel reageren. 

De schoen is uitgebracht in vier verschillende kleuren. De Under Armour Anatomix Spawn 2 basketbalschoenen shop je allemaal bij Burned Sports.

under-armour-anatomix-spawn-2-overzicht

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account