Nintendo & Puma team verenigen voor Super Mario sneakers

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
Super-Mario-x-PUMA-RS-Dreamer-5

Puma verzamelt videogamekarakters op hun sneaker-rooster zoals Thanos de Infinity Stones heeft verzameld. Nu hebben ze blijkbaar Super Mario in de pocket. Om het 35-jarig jubileum van de virtuele loodgieter te vieren als het belangrijkste vlaggenschip van Nintendo.

Puma verzamelt videogamekarakters op hun sneaker-rooster zoals Thanos de Infinity Stones heeft verzameld. Ten eerste landden ze Sonic vlak voordat de Sonic The Hedgehog-film een ​​paar jaar geleden uitkwam. Nu hebben ze blijkbaar Super Mario in de pocket. Om het 35-jarig jubileum van de virtuele loodgieter te vieren als het belangrijkste vlaggenschip van Nintendo, brengt Puma een nieuwe RS-Dreamer J Cole-sneaker uit in een Super Mario Nintendo-colorways.

35-jarig jubileum

Na de officiële aankondiging van een verzameling van old school Super Mario games vorige week, lijkt het erop dat Nintendo-fans weer een nieuwe samenwerking krijgen om enthousiast van te worden. Met twee nieuwe paar schoenen op komst dankzij een samenwerking met Puma, kunnen fans van zowel Super Mario Sunshine als Super Mario Galaxy een paar kicks mee naar huis nemen die zijn geïnspireerd op de titels. Mario heeft tot nu toe een behoorlijk groot jaar gehad in 2020 en werkte samen met Levi's voor een stijlvolle kledinglijn en zelfs een serie speelgoed van LEGO. Dat alles eindigt in de langverwachte aankondiging van vorige week, maar er komt nog meer van Nintendo. Na een samenwerking met Puma voor een paar kicks geïnspireerd lijkt het erop dat er twee nieuwe paar Puma basketbalschoenen onderweg zijn. Zoals je kunt verwachten van zoiets als een samenwerking tussen Nintendo en Puma, waren de Super Mario sneakers vrij snel uitverkocht. Tenminste voor volwassen maten. De RS-Dreamer-schoenen zijn geïnspireerd op Super Mario 64, met een stijlvolle rode, blauwe en witte kleurencombinatie, aangevuld met een ander kleurcombinatie met het Mario thema om de deal te bezegelen.

Mario Galaxy & Sunshine

Maar aangezien er drie iconische titels zijn aangekondigd als onderdeel van de Mario All-Stars-collectie van Nintendo. Met de baanbrekende titel waarmee het allemaal begon voor de 3D Mario-games uit de weg, kijken we nu naar twee paar Super Mario sneakers, maar deze keer met Sunshine en Galaxy thema's. Met beide Puma sneakers met het Nintendo thema kijk je naar hetzelfde algemene ontwerp als de RS-Dreamers die al op de markt kwamen. De belangrijkste verschillen zijn dat je nu nog twee unieke stijlen van Puma zult vinden die ongetwijfeld zijn geïnspireerd door Super Mario Sunshine en Galaxy. De ene heeft een gladde lichtblauwe kleur met wat waterachtige highlights, en de andere heeft een donkerder palet met wat ruimtetinten.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account