NBA Trades 2020-2021

  • , by Daan Smits | Burned Sports
  • 4 min reading time
Chris-Paul-Suns-

Alle geruchten en het laatste nieuws over de NBA Trades van 2020-2021.

NBA Trades 2020-2021

 

Het is weer bijna zover, het trade seizoen staat weer voor de deur en wordt geopend op 20 November in de NBA en de meest wilde geruchten komen nu al naar boven. Zo zou Russell Westbrook weg willen bij de Houston Rockets en zou James Harden ook niet helemaal tevreden zijn bij zijn oude club. Chris Paul, Derrick Rose, Jrue Holiday en nog veel meer basketballers zullen na verwachting van club veranderen in deze periode.

 

Chris Paul naar de Phoenix Suns
CP3 zou volgens de geruchten naar de Phoenix Suns worden getrade vanaf 20 november in een 2 voor 5 trade samen met Oklahoma City Thunder. Dit betekend dat Phoenix eindelijk stappen onderneemt om weer terug te komen in hun oude vorm als NBA Playoff contenders.

 

Phoenix Suns trade :                                                               
Kelly Oubre Jr.                                                            
Ricky Rubio 
Ty Jerome
Jalen Lecque
2022 1e ronde draft pick
 
Oklahoma City Thunder trade: 
Chris Paul 
Abdel Nader


Jrue Holiday naar de Milwaukee Bucks
De Milwaukee Bucks zitten zeker niet stil dit off-seizoen, ze zijn al vaker in het nieuws gekomen met de geruchten en vraagtekens met wat Giannis Antetokounmpo zou willen gaan doen in zijn Free Agency dit jaar. Maar de Bucks zijn ook veel bezig met het team naast Giannis. Zo zou Jrue Holiday van de New Orleans Pelicans na deze trade periode komen te spelen voor de Bucks.

 

Milwaukee Bucks trade : 
Eric Bledsoe
George Hill
3 toekomstige 1e ronde draft picks
 
New Orleans Pelicans trade : 
Jrue Holiday


Dennis Schroder als nieuwe Lakers point-guard 

Het is al langer bekend dat na het succesvolle seizoen van de Los Angeles Lakers ze nog op zoek waren naar een starter point-guard. Rajon Rondo en Alex Caruso waren goed maar geen starter kwaliteit. De Lakers hopen dat zij in Schroder hun nieuwe starting point guard hebben gevonden.


Lakers trade: 
Danny Green
28e Draft Pick 2020
 
Oklahoma City Thunder trade: 
Dennis Schroder

 

Milwaukee Bucks brengt jong talent naar het team met Bogdanovic

 Bogdan Bogdanovic, een naam die je misschien niet veel of helemaal niks zegt maar Bogdan was een van de beste spelers in Europa League tot hij in 2014 met de 27e pick werd gekozen door de Phoenix Suns en werd getrade naar de Sacramento Kings waar hij tot nu toe zijn jaren heeft doorgebracht. Veel mensen zijn blij voor Bogdan omdat ze denken dat hij zijn echte waarde kan laten zien met een team zoals Milwaukee. 

 

Milwaukee trade: 
Donte Divincenzo 
DJ Wilson
Ersan Ilyasova 
 
Sacramento Kings trade:
Bogdan Bogdanovic
Justin James
Derrick Rose naar de City of Angels

Ondanks dat de trade voor Dennis Schroder zo goed als gedaan is blijven de geruchten om Derrick Rose naar de Los Angeles Lakers te halen maar komen. Derrick Rose zou een perfect fit zijn samen met LeBron James en Anthony Davis. Maar omdat Derrick Rose in zijn laatste jaar van zijn contract zit bij de Detroit Pistons zullen zij hem waarschijnlijk proberen te trade om ook nog andere waardevolle spelers ervoor terug te krijgen. 

 

Los Angeles Lakers trade:
Kyle Kuzma
Avery Bradley 
 
Detroit Pistons trade: 
Derrick Rose

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account