LaMelo Ball rondt deal met Puma af

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 4 min reading time
lamelo-pumadeal-nbadraft-basketbal-basketball-player

Volgens het rapport van Athletic's Shams Charania ging eind augustus LaMelo Ball akkoord met een deal met Puma. Nadat het rapport op 26 augustus uitkwam, is er echter nog geen verdere update geweest over de gemelde overeenkomst.

Een privejet met een sneakercontract.

In januari onthulde analist Corey Homicide Williams van National Basketball League dat de toekomstige loterijkeuze een privéjet en een sneakercontract van een niet genoemd sneakerbedrijf werd aangeboden. Jermaine Jackson zei "Ik heb net een van mijn bronnen uit Amerika aan de lijn gehad, die me net vertelde dat een sneakerbedrijf LaMelo Ball een privéjet en $ 100 miljoen dollar heeft aangeboden", zei Williams via Twitter. In januari weigerde Williams me te vertellen welk sneakerbedrijf ze op hun radar heeft. "Ze gaan Melo niet verliezen", vertelde hij via sms. “Ze gaan er alles aan doen om dit aanbod met de sneakers uit te voeren. Naar mijn mening weet dit bedrijf dat dit een unieke kans is. De Melo-hype is zo groot als Michael Jackson. Kies er maar een. Toen ik op de maandagochtendeditie van de Scoop B Radio Podcast verscheen, vroeg ik Williams naar de kansen dat LaMelo Ball bij Puma tekent en een jet tot zijn beschikking krijgt van het sneakerbedrijf. "Wie is het eerste bedrijf dat een speler dat aanbiedt", zei hij tegen Scoop B Radio. Williams luidde "Het was niet Nike. Het was Reebok. Reebok bood LeBron die deal als eerste aan. Reebok bood LeBron dezelfde deal aan, begrijp je wat ik bedoel? Dus oké, het kan mogelijk Reebok zijn. Het kan mogelijk een samenwerking zijn met Puma basketbalschoenen. Hij zat op de Puma-jet en het gesprek dat begon. Ik zeg niet dat er iets is ondertekend, maar ik zeg je alleen dat ik zeker weet dat Jermaine Jackson en ‘Melo gingen zitten met Hov. Voor degene die het niet weten, Jay-Z (Hov) is creatief directeur van Puma.

De Livestream

Op 21 februari startte de manager van Lonzo Ball, Jermaine Jackson een Instagram Live-uitzending vanaf een luchthaven met een privéjet. De uitzending kwam niet van zijn belangrijkste Instagram, die onder de gebruikersnaam: purplegoat1 staat, maar van een tweede account. Dit secundaire account, dat onder de gebruikersnaam: make_someone_smile_everyday staat, identificeert zichzelf niet direct als Jacksons account. Het heeft een foto van hem als profielfoto en plaatst consequent berichten over Jacksons zoon, Jermaine Jackson Jr. Het account heeft ook foto's en video's gepost van LaMelo Ball ook’’. Tijdens de Instagram Live-uitzending werd de registratie van het vliegtuig getoond en staat er: N444SC. "Zoals iedereen zag, of misschien heeft gemist, presenteerde hij in de lucht met de jet", vertelt Corey "Homicide" Williams aan Scoop B Radio.

Roc Nation

'De gesprekken waren begonnen. Omdat je zoiets niet publiceert als je niet aan boord bent. Deze jongens doen het niet, ze komen van geld. Het merk Puma is net zo sterk als altijd, hoewel veel mensen er tegenaan lopen, maar het is relevant, dus het is niet alsof hij een arm kind in de binnenstad is, dat typische verhaal dat is het niet. Dat weet je, ik denk wat Jay-Z heeft gedaan, hij en zijn team Roc Nation, de titel en talloze andere dingen die ze aan de Columbia University hebben gedaan. Wat hij allemaal heeft gedaan voor de maatschappij de scholen die hij is klaar. Wat ik echt leuk vind, respecteer en waardeer, is het feit dat Jay-Z rijkdom heeft. Hij heeft generaties rijkdom. Hij heeft je geld gewonnen. En wat ik daarmee bedoel, is dat hij niemand nodig heeft om te dicteren wat hij wil doen. Dat is een leider en hij versterkt zijn eigen leider. Hij geeft anderen kracht. Hij kreeg de tas, nu willen we ervoor zorgen dat we de rijkdom spreiden. We hebben de onze. We doen het niet om hebzuchtig, want we zijn het En we gaan iedereen macht geven zolang ze in staat zijn om zichzelf te bekrachtigen. En zo verander je het verhaal, weet je? Het kostte twee generaties om een ​​Jay te krijgen. Het kostte twee generaties om een ​​LeBron te krijgen. Deze jongens. Deze mannen. Deze leiders van onze gemeenschappen en de wereld moeten worden beschermd. We moeten ze beschermen. Omdat niemand anders ons kracht zal geven dan wij. Niet op de manier waarop ze het doen’’ zei Tyler Perry. Deze mensen moeten worden beschermd. Van die samenvatting van wat ze doen en hoe ze bewegen, evolueert Black Excellence. Je moet ervan houden. En dat is wat ik daarover ga zeggen". Volgens het rapport van Athletic's Shams Charania ging eind augustus LaMelo Ball akkoord met een deal met Puma met eventueel basketbalschoenen. Nadat het rapport op 26 augustus uitkwam, is er echter nog geen verdere update geweest over de gemelde overeenkomst.

 

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account