Jordan Dames "Motor Sports Geïnspireerde collectie SU2020"

  • , by Floris | Burned Sports
  • 1 min reading time
Jordan-dames-1

De Jordan Dames Moto-collectie blijft het aanbod van vrouw tot vrouw van top tot teen uitbreiden en is onmiskenbaar vrouwelijk en functioneel.

De Jordan Dames Moto-collectie blijft het aanbod van vrouw tot vrouw van top tot teen uitbreiden en is onmiskenbaar vrouwelijk en functioneel.

Het merk Jordan lijkt de laatste tijd wat meer naar de dames toe te trekken. Er worden veel nieuwe modellen schoenen alleen voor vrouwen uitgebracht maar voornamelijk in de streetwear en sportwear hoek laat Jordan zich van een andere kant zien. Gewaagde designs en technische kleding met een meer modieuze kant worden in verschillende collecties kort op elkaar volgend uitgebracht. Jordan lijkt hiermee een trend in te zetten meer vrouwelijke kleding te gaan designen en fans te ontwikkelen.

Jordan Dames

De collectie zit technisch in elkaar met veel invloeden en felle kleuren uit de racewereld. De volledige Jordan Dames lijn is geïnspireerd op het motorrace team van Michael Jordan en zijn grafische emblemen. De strakke broekjes waren afgelopen zomer al een hit en lijken deze trends te gaan volgen ook de kleurstellingen van de kleding laat je wanen op een motor circuit. Overal vinden we nog wel iconische verwijzingen terug naar Jordan en de brand door het nummer 23 terug te laten komen en het jumpman logo op alle kledingstukken. de collectie is vrij technisch en meer modieus dan je van Jordan gewend bent. Hieronder vind je een overzicht van alle producten. Begin mei zou deze collectie uit komen in Europa en natuurlijk ook bij Burned sports. Het is nog onzeker in hoeverre dit het geval blijft dit door het Covid-19 virus.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account