De Nike LeBron 18 "Reflections"

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
lebron-james-lebron18-reflections-basketbalschoen-zijkant

Lebron James heeft het voor elkaar gekregen om een nieuwe variant van zijn basketbalschoen uit te brengen met letterlijk een reflectie van de multi-color.

Lebron James

LeBron James werd meteen een ster nadat hij de universiteit had overgeslagen om lid te worden van de Cleveland Cavaliers van de NBA. Hij leidde de Miami Heat naar NBA-titels in 2012 en 2013 en won opnieuw een kampioenschap met Cleveland in 2016, voordat hij in 2018 bij de Los Angeles Lakers kwam. Lebron James heeft het voor elkaar gekregen om een nieuwe variant van zijn basketbalschoen uit te brengen.

18e basketbalschoen

Sinds de Nike's LeBron 18 "Multi-Color" is uitgebracht komt er een reflectie van de schoen aan. Zeventien seizoenen na zijn carrière op een goatstatus-niveau heeft LeBron James meer dan een paar gedenkwaardige momenten op zijn naam. Nike brengt een eerbetoon aan de klim van de koning naar de top met de nieuwe LeBron 18 'Reflections'. Een van de eerste kleurstellingen van James 'achttiende kenmerkende Nike basketbalschoen die in de schappen ligt. De' Reflections 'zit boordevol speciale details. Maar zelfs met al zijn versieringen voelt het nooit overweldigend. Hoewel de stijl een minimalistische kijk op zijn voorganger oproept, wordt de reflectie-esthetiek uitgedrukt door licht gewijzigde kleuren. Het bovenwerk is gemaakt van een zwarte knitposite 2.0 voorvoet en middenvoet, bedrukt met wit en goud. Deze opbouw begint met een laaghangende en gaat dan agressief omhoog richting de enkel. Hakken zijn gemaakt van een meer standaard zwart synthetisch materiaal, vastgezet met een plastic clip die het meest opvallende detail van de schoen vormt. Deze clip biedt een all-over print met alles van basketbalnetten tot LeBron's silhouet, gouden kettingen, bandensporen en kettingschakels. De samenstelling zakt op de hiel en wordt ook herhaald op elke paars getinte tong en wordt zo bekroond door een grote kroon. De linker en rechterschoenen wisselen af ​​tussen blauw en goud op de veters, hiellipjes en swooshes op de voorvoet. Tussenzolen en buitenzolen bieden vergelijkbare asymmetrische kleurblokken, dankzij het gebruik van meerdere blauw en aardetinten. Ten slotte hebben de hakken een hybride dempingsopstelling, waarbij Zoom Air en Air Max aan elkaar worden gekoppeld voor snelheid, ondersteuning en explosie. De Nike LeBron 18 "Reflections" is onlangs uitgebracht via Nike's overzeese buitenposten plus retailers zoals Foot Locker, en is momenteel uitverkocht. Veel andere kleurstellingen zullen de komende weken echter debuteren van de Nike Lebron basketbalschoenen.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account