'Aunt Pearl' Nike KD 13s komen deze maand uit

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
nike-kd-13-aunt-pearl-basketbalschoenen-pink

Doorgaand op een betekenisvolle traditie die begon in 2012, hebben Kevin Durant en Nike Basketball een 'What The Aunt Pearl'-editie van Durant's KD 12 vertoond. Een oprecht eerbetoon aan de overleden tante van Brooklyn Nets, elke' Aunt Pearl'-sneaker is gekleed in roze en gemaakt met hulp van het door Nike gesponsorde Kay Yow Cancer Fund.

Doorgaand op een betekenisvolle traditie die begon in 2012, hebben Kevin Durant en Nike Basketball een 'What The Aunt Pearl'-editie van Durant's KD 12 vertoond. Een oprecht eerbetoon aan de overleden tante van Brooklyn Nets, elke' Aunt Pearl'-sneaker is gekleed in roze en gemaakt met hulp van het door Nike gesponsorde Kay Yow Cancer Fund. Dit begon op de KD 4 en is sindsdien doorgegaan, maar deze keer zijn de dingen een beetje anders. De KD 12 "What The Aunt Pearl" haalt verschillende details uit eerdere releases, wat zorgt voor een fysiek terugblik op de voortgang van de Kevin Durant basketbalschoenen lijn.

Kevin Durant

Kevin Wayne Durant (geboren 29 september 1988) is een Amerikaanse professionele basketbalspeler voor de Brooklyn Nets van de National Basketball Association (NBA). Hij speelde één seizoen college basketball voor de Universiteit van Texas, en werd door de Seattle SuperSonics geselecteerd als de tweede overall keuze in het NBA-ontwerp van 2007. Hij speelde negen seizoenen met de franchise, die in 2008 de Oklahoma City Thunder werd, voordat hij in 2016 tekende bij de Golden State Warriors en back-to-back kampioenschappen won in 2017 en 2018.

Voorafgaande kenmerken

Met uitzondering van de KD 8, biedt elk model van Aunt Pearl een stukje en beetje van dit nieuwe ontwerp. Het parellogo van kraagschuim is afkomstig van de KD 4 en de hits van de sokvoering zijn afkomstig van de KD 5. De gewaagde rozenprint die om de hiel wikkelt is live en rechtstreeks afkomstig van de KD 6 en de gevleugelde middenvoetriem, misschien wel de schoen meest opvallende detail, vloog over van de KD 7. Het geborduurde hiel-embleem is van de KD 9 en het zachte roze materiaal op de kraag, tong en verhoogde middenvoet Swoosh is geleend van de KD 10. Last but zeker not least is de gemarmerde buitenzool overgenomen van de KD 11. Afgezien van de ware overvloed aan liefdevol vervaardigde details, worden de dynamische Flywire-ondersteuning en strobelloze tussenzool van de KD 12 met Zoom Air-demping over de hele voet allemaal intact gelaten, zodat het hoogwaardige ethos hetzelfde blijft. Hoewel Kevin Durant het hele NBA-seizoen out is terwijl hij zich een weg terugwerkt van een gescheurde Achilles die hij opliep tijdens de NBA-finale van vorig jaar, zal de KD 12 "Aunt Pearl" nog steeds zijn gebruikelijke winterdebuut maken op 24 oktober via Nike en geselecteerde handelaars. De prijs voor de nieuwe Nike basketbalschoenen is vastgesteld op ongeveer € 150 EU.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account