Adidas Harden Vol. 5 basketbalschoenen release date

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 3 min reading time
adidas-Harden-Vol.-5-basketball-shoes-basketbal

We hebben al de nieuwste signature releases gezien van onder meer Damian Lillard en Donovan Mitchell, en nu brengt adidas het nieuwste uit voor hun grote man: James Harden.

We hebben al de nieuwste signature releases gezien van onder meer Damian Lillard en Donovan Mitchell, en nu brengt adidas het nieuwste uit voor hun grote man: James Harden. De Harden Vol. 5 is het nieuwste wapen van The Beard om het veld te domineren, met een frisse esthetiek dankzij ontwerper Jalal Enayah, die eerder aan de Westbrook-producten van Jordan Brand werkte aan Jordan basketbalschoenen.

James Harden

James Edward Harden Jr. (geboren 26 augustus 1989) is een Amerikaanse professionele basketbalspeler voor de Houston Rockets van de National Basketball Association (NBA). Hij werd een van de meest productieve scorers van de NBA en verdiende erkenning als de beste shooting guard in de NBA, [1] [2] en als een van de beste spelers in de competitie. [3] Hij speelde college basketball voor de Arizona State Sun Devils, waar hij in 2009 werd uitgeroepen tot consensus All-American en Pac-10 Player of the Year. Harden werd door de Oklahoma City Thunder geselecteerd met de derde overall keuze in het NBA-ontwerp van 2009. In 2012 werd hij uitgeroepen tot NBA Sixth Man of the Year met de Thunder en hielp het team de NBA Finals te bereiken, waar ze in vijf wedstrijden verloren van de Miami Heat. Harden werd vóór het seizoen 2012-2013 verhandeld aan Houston. In 2018 voerde Harden de competitie aan in scoren en werd hij uitgeroepen tot NBA Most Valuable Player. Hij is achtvoudig NBA All-Star en heeft zeven keer de All-NBA Team-onderscheiding verdiend, waaronder zes eerste-teamselecties. Harden is een tweevoudig lid van het nationale team van de Verenigde Staten en won gouden medailles op de Olympische Zomerspelen van 2012 en de FIBA ​​Wereldbeker 2014.

Adidas Harden Vol. 5

De look is misschien nieuw, maar de 5 deelt wel wat overeenkomsten met het populaire Harden Vol. 4, namelijk de tussenzool met textuur, de lager uitgesneden enkel en de slanke vorm. Dingen zijn bijgewerkt aan de zijprofielen, die een synthetisch textiel gebruiken in plaats van mesh, terwijl de overlays op de middenvoet de veters doorlaten. Bovendien raakten Harden's persoonlijke ‘H’ -logo en handtekening de tong, aangezien mediale wanden worden aangekleed met ‘Created W / James Harden. Deel 5 Hoofdstuk 1 / Gedrukte tekst van de maker. Wat betreft de kleur, de ‘Why Not'-vibes komen door, met Rockets-rood gecombineerd met lukraak gekleurde accenten die een speels debuut opleveren voor de nieuwe schoen en wordt het gemarkeerd met Boost-technologie. Een van de inaugurele kleurstellingen die hier te zien is, is ontworpen met een gedurfd rood bovenwerk, wat passend is omdat deze overeenkomen met de Rockets-uniformen, gecombineerd met veelkleurige accenten die worden gepresenteerd door verfachtige klodders door de hele bovenste helft. Bekijk hier het nieuwste paar van The Beard en de bijbehorende doos van dichterbij en verwacht dat deze de komende maanden via adidas.com en geselecteerde retailers zullen verschijnen. Ten slotte raakt Solar Red de buitenzool met Multicolor Boost-branding. Er is nog geen officiële aankondiging gekregen van adidas over de introductie van de release. Je kunt echter verwachten dat paren de komende maanden wereldwijd aankomen, met Europa als eerste regio die voorraad ontvangt. Er is wel bevestigd dat de basketbalschoenen in het jaar 2020 uitkomen. Ongeveer binnen nu en 2 maanden zal deze schoen beschikbaar worden gesteld op de markt.

 

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account