The Weeknd & Puma presenteren de Tsugi collectie

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
tsugi-kori-theweeknd-puma-sneaker-japan

'Tsugi' dat zich vertaalt naar 'NEXT' in het Japans, weergeeft de versmelting van moderniteit, technologie en tradities en brengt een nieuwe golf van esthetiek naar progressieve streetwear. Met Tsugi breidt Puma zijn Sportstyle Running-schoenenontwerp uit en verlegt het de grenzen van innovatie.

Japanse Stijl

Puma heeft zojuist het geheel nieuwe Tsugi-silhouet onthuld dat de gevoeligheden en functionaliteiten van Japans design toont om deze nieuwste schoen te perfectioneren. 'Tsugi' dat zich vertaalt naar 'NEXT' in het Japans, weergeeft de versmelting van moderniteit, technologie en tradities en brengt een nieuwe golf van esthetiek naar progressieve streetwear. Met Tsugi breidt Puma zijn Sportstyle Running-schoenenontwerp uit en verlegt het de grenzen van innovatie.

Tsugi Kori

Puma heeft hun Tsugi-assortiment uitgebreid met de release van het geheel nieuwe silhouet, Tsugi Kori. De Tsugi Kori werd aangekondigd door Puma-merkambassadeur The Weeknd en brengt een nieuwe golf van esthetiek naar de progressieve streetwear. De Kori is geïnspireerd op het archief van Puma, zoals de Blaze of Glory en de populaire Tsugi Blaze. De Kori heeft een agressieve, robuuste buitenzool, gebreide sokkraag voor extra bescherming van de enkel, zachte voorgevormde overlays en een geweven hielstuk, allemaal gemaakt van waterafstotende materialen en een constructie van neopreen. Hierdoor houdt de sneaker je voeten droog en word je beschermd tegen de elementen. De innovatieve hardloopdempingstechnologie van de Puma sneaker is geïnjecteerd in de Tsugi-reeks, die wordt voortgezet in de Kori. Het silhouet biedt ook veel extra ondersteuning, grip en comfort voor alle hardloopvereisten voor het streetwear-item. Wat voorheen hardlopers de optimale veerkracht gaf, kan nu worden genoten terwijl je door de straten loopt.

 

Tsugi Specificaties

Door de meest innovatieve hardloopdempingstechnologie de Ignite Foam, in de nieuwe TsugiI-reeks te injecteren en strategisch onder het voetbed te plaatsen, zorgen ideale flexibiliteit in de voorvoet en demping in de hiel voor optimaal comfort. De eerste die uit het assortiment valt is de Tsugi Shinsei, gemodelleerd door merkambassadeur The Weeknd. 'Shinshei', wat in het Japans 'herboren' betekent, neemt deze progressieve filosofie een stap verder met een uniek veterconcept voor de sneakers. Door de veter langs de laterale en mediale zijde van de voet te trekken, is de drager verzekerd van de juiste hoeveelheid passen. De Tsugi Shinshei heeft ook een sok constructie, een met nylon gevoerde tong en een bovenwerk van textiel voor een ultra-nauwsluitende pasvorm.

 

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account