APL lanceert twee stijlvolle nieuwe basketbalsneakers voor een speciaal jubileum

  • , by Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min reading time
apl-concept-sneaker-superfuture-basketbal-picture

In het afgelopen decennium is APL getransformeerd van een basketbalschoenenmerk tot de ultieme sport en workout-sneaker, met celebraties als Lady Gaga, Sophie Turner, Kim Kardashian, Kylie Jenner en Oprah Winfrey.

Het merk APL

In het afgelopen decennium is APL getransformeerd van een basketbalschoenenmerk tot de ultieme sport en workout-sneaker, met celebraties als Lady Gaga, Sophie Turner, Kim Kardashian, Kylie Jenner en Oprah Winfrey. Hoewel de ontwerpen van APL nu hardloopschoenen, sloffen en zelfs een atletische schoen bevatten, is het merk zijn roots niet vergeten. APL werd voor het eerst beroemd nadat de originele basketbalschoen. De Concept 1 werd precies 10 jaar geleden door de NBA werd verboden. De NBA zei dat de schoen spelers een oneerlijk voordeel gaf door de 'verticale sprong' te vergroten, d.w.z. het vermogen van een speler om hoger te springen. Het kwam echter goed uit voor APL, omdat het verbod voor veel opschudding zorgde voor het merk. En nu, op de tiende verjaardag van het NBA-verbod, brengt APL twee nieuwe stijlen basketbalschoenen uit. "Basketbal maakt vanaf het begin deel uit van het DNA van APL", zei Adam en Ryan Goldston, medeoprichters van APL. "Het is wat ons letterlijk op de kaart heeft gezet, en dus leek het creëren van nieuwe stijlen het enige dat we konden doen om ons tienjarig jubileum op een gedenkwaardige manier te vieren."

Technologie

De retro-geïnspireerde Superfuture is een gloednieuwe look voor het merk, hoewel het dezelfde 8-spring "Load‘ N Launch "-technologie heeft die het oorspronkelijke NBA-verbod opleverde wat bijvoorbeeld Nike basketbalschoenen niet doen. De veterloze schoen, die €300 kost, heeft ook het kenmerkende Techloom-bovenwerk en elastische banden voor veiligheid en stabiliteit, evenals een gewatteerde enkelkraag, klittenband en een oversized hiellip. De lichtgewicht schoenen, die verkrijgbaar zijn in mintgroen, roze, zwart en gebroken wit, zijn voorzien van een nieuwe FutureFoam tussenzool, dus er is veel extra demping. Er is ook de nieuwe APL Concept X, met een nieuwe technologie die ze de 'Load ‘N Launch Carbon 10' hebben genoemd, omdat deze een koolstofvezelplaat als springplank gebruikt, plus de nieuwe FutureFoam-tussenzool. Deze veterstijl, die € 400 kost en wordt geleverd in limoengroen, zwart, roze en zilver, is uitgerust met een TechLoom stretch-bootie. De twee nieuwe silhouetten zijn ook zeker niet exclusief voor diegenen die geïnteresseerd zijn om naar het basketbalveld te gaan - dankzij de nooit eindigende athleisure-trend en basketbal sneaker-aanbiddende streetstyle-enthousiastelingen zoals Bella Hadid, denken we dat je veel zult zien van deze sneakers van de rechtbank. De APL Concept X en APL Superfuture zijn nu beschikbaar om te winkelen op de website van het merk. Blader door de bovenstaande diavoorstelling om een ​​voorproefje te krijgen van de nieuwe schoenen.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account