Converse tekent Draymond Green in de groeiende selectie NBA Spelers

  • , by Floris | Burned Sports
  • 1 min reading time
Converse-Draymond-Green-basketbalschoenen-burned-sports

Al jaren maakt Converse geen basketbalschoenen meer in Europa maar de laatste tijd is Converse wel weer bezig met een come-back in Amerika op het basketbalveld.

Al jaren maakt Converse geen basketbalschoenen meer in Europa maar de laatste tijd is Converse wel weer bezig met een come-back in Amerika op het basketbalveld. Drievoudig NBA-kampioen Draymond Green is de nieuwste toevoeging van de Converse-familie. Helaas zijn al deze producten niet verkrijgbaar in Europa maar als Converse terug komt op het distributiebeleid zijn wij de eerste die ze proberen binnen te krijgen. 

Bekend om zijn allesomvattende aanpak op het veld, was Green's bereidheid om alles aan te pakken een kenmerk van het succes van de Golden State Warriors door de jaren heen.

De carrière van de vocale veteraan is gestold dankzij drie NBA All-Star-optredens (2016, 2017, 2018), een prijs voor defensieve speler van het jaar (2017), het trio van kampioenschappen (2015, 2017, 2018) en nog veel meer.


'Converse is familie. Als je over het merk praat, heb je het over legendes als Julius 'Dr. J 'Erving, onder andere grootheden', zegt Green. “Een rooster vormen dat aan die verwachtingen voldoet, is een opwindende uitdaging, en als ik het met familie kan overwinnen? Zoeter wordt het niet. "


Met het merk wil Green zijn zeer gerespecteerde leiderschap en individualiteit doorgeven aan een levendige selectie makers in sport, muziek en mode. Voor Converse vormt de toevoeging van Draymond Green een aanvulling op een groeiend aantal basketbalatleten in Noord-Amerika, waaronder Kelly Oubre Jr. van de Phoenix Suns.

"Wat Converse definieert, is een gemeenschap van mensen die zichzelf zijn, ongeacht de omstandigheid - zij die onafhankelijk genoeg zijn om niet te volgen", zegt Jesse Stollak, CMO van Converse. "In basketbal zoeken we een familie die deze geest belichaamt . Draymond brengt een absolute authenticiteit van karakter met zich mee. Hij volgt niet iemands voetsporen, hij maakt zijn eigen voetafdruk. "

Green doet mee terwijl Converse zijn prestatiebasketbalaanbod uitbreidt met het nieuwe G4-model, dat op een later tijdstip debuteert. De schoen houdt rekening met de behoeften van dynamische en imposante spelers, met twee toonaangevende Nike-technologieën: Nike React-demping in de hiel en Nike Air Zoom in de voorvoet.

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account