Air Jordan V White Chicago "Zomer 2020"

  • , by Floris | Burned Sports
  • 1 min reading time
air-jordan-V-white-chicago-burned-sports

Wil jij op de hoogte zijn van de Air Jordan releases. Op onze blog vind je alle info over sneakers en basketbalschoenen van Jordan. Binnenkort de Air Jordan V "White Chicago"

De Jordan Brand Summer 2020-collectie

Het merk Jordan brengt deze zomer nieuwe kleuren en stijlen van de Jordan-klassiekers, waarbij Jumpman erfgoed en moderne technieken en stijlen samenkomen. De nieuwe collectie sneakers biedt voor elk wat wils, waaronder twee Air Jordan V-edities die het 30-jarig jubileum van de silhouetten vieren, een retro van de Air Jordan XIII "Flint" en nieuwe kleurstellingen van de Air Jordan XI low.

Air Jordan V White Chicago

AIR JORDAN V RETRO

De Air Jordan V Retro viert de 30e verjaardag van zijn release en keert terug in zijn originele Fire Red-kleurstelling de "White Chicago" versie. Deze nieuwste versie, met een iced-out blauwe rubberen buitenzool, blijft trouw aan de 1990 OG-details met de iconische reflecterende zilveren tong en rode Jumpman- en Nike Air-branding.

De release is wat uitgesteld vanwege de werledwijde Covid-19 besmetting maar we hopen deze schoen nog te kunnen brengen in het zomerseizoen. Kijk je ernaar uit en wil je meer info? Je kunt altijd even bellen met ons personeel. 

Ben je nog op zoek naar wat nieuwe performance basketbalschoenen of wat basketbalkleding dan kan je natuurlijk nog een kijkje nemen in onze webshop. Wil je meer leuke info lees dan nog wat artikelen in ons Burned Magazine (de blog)!

Tags

Leave a comment

Leave a comment

Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account