Wie staan er boven aan bij de ROTY en MVP ladder?

  • , door Jean Claude | Burned Sports
  • 2 min lezen
James MVP-min

Het seizoen is nu al een paar weken bezig en daarom worden we ook op de hoogte gehouden met wie de prijzen zullen winnen aan het eind van het seizoen. iedereen doet zijn best maar er zijn wel een groep spelers en rookies die heel hard hun best doen om de prijzen binnen te halen. Hoe gaat het nu eigenlijk?

Wie staan er boven aan bij de ROTY en MVP ladder?

Het  seizoen is  nu al  een paar weken bezig en daarom worden we ook op de hoogte  gehouden met wie de prijzen zullen winnen aan het eind van het seizoen. iedereen doet zijn best maar er zijn wel een groep spelers en rookies die heel hard hun best doen om  de prijzen binnen te halen. Hoe gaat het nu eigenlijk?

ROTY

De eerstejaars zijn volop hun  gang aan het gaan in hun eerste jaar in de NBA. We hebben een paar namen tussen zitten die  we allemaal wel hadden verwacht maar ook sommige die we niet dachten er tussen te zien. Misschien missen der ook wat namen die we wel hadden verwacht er tussen te zien. Op nummer 3 hebben we Tyrese Haliburton van de Sacramento Kings, hij is  een 6-foot-5 Point Guard die van de school Iowa State komt. Tyrese gemiddeldes tot nu toe zijn 12,1 punten, 2.7 rebounds en 5.3 assists per wedstrijd. Op nummer 2 hebben we de een Center ook de enige in de top 3 James Wiseman. Wiseman had in zijn eerste jaar college maar 3 wedstrijden gespeeld tot dat hij eruit lag met een blessure, toch laat hij zijn dat hij het wel kan. Zijn gemiddeldes tot zijn 10,9 punten, 6,1 rebounds en 1,5 blocks per wedstrijd. De man op de nummer 1positie heeft niet eens een introductie nodig, de jongste die ooit een triple double heeft gehaald in de geschiedenis van de NBA. Ik heb het over niemand anders dan LaMelo Ball. LaMelo zijn gemiddeldes op he moment zijn 12,4 punten 7,0 rebound en 6,0 assists per  wedstrijden

MVP

Iedereen van jaar 2 tot aan jaar 18 doen hard hun best voor de hoogst haalbare individuele award de je kan winnen. In dit lijstje staan mensen die hem al eerder hebben gewonnen maar ook nieuwkomers, laten we maar snel van start gaan. Op nummer 3 staat Paul George een van de 22 nieuwkomers in deze lijst. Paul George speelt bij de Los Angles Clippers en heeft een van zijn beste seizoenen.  George zijn gemiddeldes op het moment zijn 24,6 punten, 6,5 rebounds en 1,6 steals per  wedstrijd. Op  de nummer 2 weer een nieuwkomer Luka Doncic het is pas zijn 3rde seizoen maar speelt als een veteraan. Doncic zijn gemiddeldes op het moment zij op het moment 27,6 punten, 9,0 rebound en 1,0 steal per wedstrijd. Op nummer staat  de enige echte LeBron James “King James” die  dit seizoen 24,2 punten, 8,6 rebound, 7,9 assists en 1,0 steal per wedstrijd heeft.

Vroeg

Het is nu nog vroeg om een beslissing te maken over wie ROTY en MVP zullen winnen maar hopen kan altijd. In de tijd die we nu leven is lastig om te zeggen of we een heel seizoen krijgen, dus iedereen moet nu al laten zien wat ze  in huis hebben.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.