Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Burned Sports met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Burned Sports verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Burned Sports worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Burned Sports aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Burned Sports aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Burned Sports opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Burned Sports alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Burned Sports niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Burned Sports worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Burned Sports uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Burned Sports worden onderhouden wordt afgewezen.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.