Basketbalkleding laten ontwerpen en bedrukken.

Leuk dat je geinteresseerd bent in kleding voor jouw vereniging of team. Hieronder vind je alle informatie over wat we voor jouw club of vereniging kunnen betekeken.

  • Jouw clublogo op shirt en short
  • Enkelvoudige en reversible tenues
  • Fijne stofkwaliteit
  • Alle merken beschikbaar

Wat zijn de mogelijkheden in tenue's? Tenue's zijn verkrijgbaar in twee soorten stof. Dit zijn sublimatie sportstof en scrimmage sportstof. De kwaliteit van de stof van de sublimatie- en scrimmage-tenue's is hetzelfde. Wat voor stoffen zijn dit?

Wat is sublimatie?

Sublimatie is een techniek waarbij alle printing in de stof van het tenue wordt opgenomen in full colour. Daardoor heb je volledige vrijheid in het design van het tenue en kun je het zo gek en bont maken met kleuren en logo's als je zelf wilt. Omdat alle bedrukking geïntegreerd is, blijft de prijs van sublimatie tenues altijd hetzelfde en onafhankelijk van de hoeveelheid bedrukking. Er is wel een staffelkorting bij grotere afname.

Het sublimatietenue komt altijd in een enkelzijdige uitvoering! In plaats van een reversible tenue raden we bij sublimatie tenues altijd aan om 1 broekje en 2 shirts te kiezen per speler.

Hierboven zie je een voorbeeld van de sublimatietenues die Burned heeft gemaakt voor de spelers uit de Eredivisie New Heroes uit Den Bosch en Landstede uit Zwolle. (Copyright New Heroes).

Wat is scrimmage sportstof?

Het scrimmage tenue is een tenue dat is opgemaakt uit verschillende gekleurde stoffen. Vervolgens wordt er op dit tenue een bedrukking gemaakt. Elke bedrukking vraagt hierbij een extra handeling, waardoor de prijs omhoog gaat per extra benodigde bedrukking. Het basis scrimmage tenue (beschikbaar in een reversible en enkelzijdig tenue) is een stuk goedkoper dan het sublimatie tenue en daardoor is het vaak goedkoper om een scrimmage tenue te kiezen als er maar weinig bedrukkingen nodig zijn.

Scrimmage tenue's Donar Groningen. (Copyright: JK Beeld)

Tenue Design. Uitleg.

Onze in-house designer en teamwearmanager Casper maakt voor elke vereniging een tenue op maat naar wensen van de club. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken, Burned zorgt samen met jou voor een super vette outfit! 

  • Voor offertes kun je Casper direct mailen op:

Clubwebshop en merchandise.

Ook maken we sinds kort voor veel verenigingen de club merchandise. Wat ons uniek maakt, is dat alle leden individueel bestellingen kunnen plaatsen voor een merchandise kledingstuk en wij kunnen een korte levertijd garanderen. Op dit moment bestaat onze standaard collectie uit een club tenue, crewneck (trui), training longsleeves, shootingshirts en t-shirts in verschillende kleuren waarop clubs meerdere designs kunnen kiezen.

  • Een eigen merchandise shop.
  • Knop in hoofdmenu verenigingswebsite.
  • Kosten en vormgeving clubwebshop voor Burned.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.