De Wilson NCAA Replica is de perfecte in/outdoor basketbal

  • , door Bart Hulsbosch
  • 2 min lezen
wilsonncaabasketball

Wilson is al jarenlang een bekend merk in de basketbalwereld. Ze voorzienen al enige tijd de NCAA van de beste basketballen. Nu willen ze de kwaliteit die ze daar brengen ook naar jullie brengen. Dat doen ze met de Wilson NCAA Replica in/outdoor basketbal. Deze bal is goed voor zowel indoor, als outdoor gebruik.

De Wilson NCAA Replica is de perfecte in/outdoor basketbal

Wilson is al jarenlang een bekend merk in de basketbalwereld. Zo voorzienen ze al enige tijd de NCAA van de beste basketballen. Nu willen ze de kwaliteit die ze daar brengen ook naar jullie brengen. Dat doen ze met de Wilson NCAA Replica in/outdoor basketbal. Deze bal is goed voor zowel indoor, als outdoor gebruik. Hij zal je op geen een ondergrond teleurstellen. Met de duurzaamheid van een outdoor basketbal en het heerlijke gevoel van een indoor basketbal

Binnen en buiten eindeloos plezier

Of dat jij nu in de zaal of op het pleintje speelt, de Wilson NCAA Replica is de bal die je moet hebben. Met een van de beste composite lederen hoes op de markt stelt hij je zeker niet teleur. De bal heeft een P.U. lederen buitenlaag waardoor hij minder snel slijt op harde ondergronden, zoals asfalt en stenen. Ook is de bal voorzien van een binnenbal, hierdoor behoudt hij een zijn ronde vorm en is hij extra stevig. Het gevoel van een echte wedstrijdbal vind je terug in deze Wilson NCAA Replica. Door de mix van rubber en leer voelt hij zacht aan en heeft deze basketbal ook een uitstekende grip. Het logo en de kanalen zijn voorzien van kiezel structuur, hierdoor heb je grip op de hele bal. Bij Burned Sports hebben wij een mooi assortiment basketballen voor iedere basketballer. 

Wilson basketbal

Als Burned Sports houden wij van kwaliteit, daarom verkopen wij de producten van Wilson. Wilson produceert al sinds 1915 de beste sportproducten. Sinds na de tweede wereldoorlog werd Wilson het grootste sportartikelen producent van de Verenigde Staten. Ze produceren artikelen voor veel verschillende sporten, zoals Baseball, American Football en natuurlijk Basketbal. Vanaf het seizoen 2020/2021 gaan ze zelfs de ballen leveren aan de NBA. Hiermee vervangen ze Spalding, die dit sinds 2006 deden.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.