Retourneren

Retourtermijn
Meld jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan op de Burned retourportal
Hierna heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk retour te sturen.
Deze retourtermijn geldt ook als je bij ons in de winkel in Den Bosch een product hebt gekocht.
LET OP: Als je een product wilt retourneren omdat het kapot is gegaan. En het zo erg kapot is dat het redelijkerwijs zijn functie niet meer kan vervullen. En je denkt dat je daarom voor garantie in aanmerking komt, ga hiervoor dan naar de Burned Garantiepagina.

Retourkosten vanuit Nederland, België en Duitsland
(Retourkosten uit andere landen zijn voor de klant)
De retourkosten zijn gratis als je kiest voor shoptegoed. En dan verhogen we jouw shoptegoed ook nog eens met EUR 5,00!
Als je kiest voor geld terug, dan bedragen de retourkosten +/- EUR 6,95 per retourzending.
Als je een bestelling hebt betaald met shoptegoed en je stuurt de aankoop retour. Dan krijg je geen geld terug. Dan wordt voor de waarde van de retourzending opnieuw shoptegoed verstrekt.
Retourneren in de winkel in Den Bosch is gratis :-).
Dus persoonlijk langsbrengen bedoelen we dan, wel zo gezellig :-).

Stappen bij het retour aanmelden

1. Pak de artikelen de originele verpakking
Het artikel moet altijd in de originele verpakking en in de originele verzenddoos (of een vergelijkbare verpakking) worden geretourneerd. Als dit niet het geval, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

2. Meld je retour aan
Ga naar het Burned retourportaal
Plak het label  op de verzendverpakking waarin je jouw pakket hebt ontvangen. (En plak het retourlabel NIET op de originele (schoenen)doos). Mocht dit wel het geval zijn, kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht.

3. Overhandig je retour
Geef je retour af bij een gekozen afgiftepunt in jouw buurt. Je kunt zelf kiezen voor een vervoerder op de Burned retourportal

4. Volg je retour
Houd er rekening mee dat het verwerken van een retour maximaal 10 dagen kan duren. Is je retour na 10 dagen nog niet verwerkt, neem dan even contact met ons op.
Bij het afgeven van je retour ontvang je een bewijs met een track & trace-code waarmee je je retour kan volgen.

5. Terugbetaling
We betalen je dan zo snel mogelijk terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 10 dagen, waarbij we mogen wachten totdat we je retour verwerkt hebben. Is dit niet gebeurd, neem dan even contact met ons op.

Hoe werkt ruilen?
Ruilen is bij ons hetzelfde als retourneren. Je kunt het artikel retourneren en een nieuw artikel bestellen. Hiervoor gelden dus ook de verzend- en retourvoorwaarden.
Als je kijkt op onze Burned retourportal zie je dat je ook kunt kiezen voor shoptegoed.
Dan krijg je een gratis retourtje en nog eens EUR 5,00 extra shoptegoed.
Dit lijkt ons een prima ruiloptie :-).
Je kunt ons ook gerust even bellen, dan helpen we je verder om te komen tot een juiste aankoop.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat nu?
Als je een artikel hebt ontvangen, dat je niet hebt besteld, is er waarschijnlijk een fout gemaakt door ons. Erg vervelend, maar we lossen het voor je op. Ga naar onze Burned retourportal en kies voor reden retour verkeerd product ontvangen.
Wij nemen de verzendkosten voor het terugsturen voor onze rekening.
En wij sturen het juiste product naar je op.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (flowdetail europe b.v., Hinthamerstraat 39, 5211 ME ‘s-Hertogenbosch - Nederland, contact@burnedsports.com Telefoon: + 31 (0)73 689 9454) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening..
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).”

Heb je toch nog een andere vraag? Onze klantenservice staat voor je klaar. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 12:00 en 18:00 via +31 (0)73-6899454 of door een email te sturen naar contact@burnedsports.com. Bij e-mails zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.