NBA Finals 2020

  • , Von Daan Smits | Burned Magazine
  • 2 min Lesezeit
vs-lakers-7074ee4e1e

Alles over de huidige staat van de NBA Finals en de backstories van beide de Los Angeles Lakers en hun pad naar de finale en dat van de Miami Heat.

De eerste wedstrijd van de NBA Finals is gespeeld, spelers zijn verrast en vermoeid na de lange weg die ze al hebben afgelegd om zichzelf in de NBA Finals te plaatsen. Maar welk team weet het vol te houden tot aan het einde van de rit?

 

Los Angeles Lakers

Het is eigenlijk geen echte verrassing dat de Lakers zich wisten te plaatsen in de Finals, het team sloot het seizoen af met een record van 52 overwinningen en maar 19 verloren wedstrijden, dit zorgde er voor dat ze eindigde als nummer 1 van de Western Conference. 

 

Daarnaast was dit ook het eerste jaar dat Lebron James weer 100% fit was en met de toevoeging van Anthony Davis in ruil voor Lonzo Ball, Brandon Ingram en Josh Hart met de New Orleans Pelicans waren de verwachting al erg groot voor de Lakers dit jaar en ik denk dat we met een gerust hart kunnen zeggen dat ze tot nu toe die verwachtingen zeker wel hebben behaald. 

lebron-davis-lakers-2020-playoffs

 

 

In de NBA Bubble heeft Nike Basketbal ook niet stil gezeten, zij zagen hoe goed Lebron en zijn Lakers  het deden en zijn tijdens deze periode met nieuwe Lebron basketbalschoenen gekomen namelijk de Lebron 18’s. Deze schoenen zal je The King hoogstwaarschijnlijk zien dragen in de finale wedstrijden.

lebron-18-shoe-2020-basketbal

 


Miami Heat 

Het team waarvan niemand had verwacht dat ze het zo ver zouden schoppen dit jaar, het door Jimmy Butler geleide Miami Heat wist iedereen al te verassen door in de 2e ronde met 4-1 van de Milwaukee Bucks te winnen maar ze zijn nog niet klaar! De ronde erna wisten ze met 4-2 te winnen van de Boston Celtics en als het aan Miami ligt zijn de Lakers de volgende. 

miami-heat-2020-nba-basketbal-playoffs

 

Jimmy Butler liet na de eerste Finals wedstrijd weten die uitpakte in een verlies voor Miami dat het team  ‘’as close to perfect’’ zou moeten gaan spelen om überhaupt een kans te hebben tegen Lebron en Davis en maakte zijn zin af met ‘’what we showed today, definitely wasn't that’’. 

 

Tyler Herro, een veelbesproken rookie dit jaar en ook iemand waar niet veel mensen hadden verwacht dat hij die dingen zou doen die hij nu heeft bereikt. Tyler werd gekozen in de NBA draft van 2019 als 13e pick door de Miami Heat, veel mensen vroegen zich toen de tijd af wie hij was en waarom Miami voor Herro koos maar hij heeft alle mensen met twijfels het tegendeel bewezen en laten zien dat hij in de NBA hoort. Tyler wist tijdens het normale seizoen al een rookie-deal met Nike basketbal te sluiten voor meerdere jaren, met deze deal zou hij ook toegang krijgen tot alle Nike basketbalschoenen. 


tyler-herro-nba-draft-2019-2020

Blogeinträge

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen