Meest populaire basketball team jerseys

  • , Von Stan Vluggen
  • 1 min Lesezeit
90

De meest populaire verkocht jerseys van speler zijn Lebron James en Luka Doncic van het afgelopen seizoen, maar wat zijn de populairste team jerseys? In deze blog laten we de top 5 populairste team jerseys zien van het afgelopen jaar.

Top 5 meest populaire basketball team jerseys 

De meest populaire jerseys van het afgelopen seizoen van spelers is op de eerste plaats Lebron James en op de tweede plaats Luka Doncic. In de afgelopen 20 jaar zijn de jerseys van Kobe Bryant het meest verkocht en de jerseys van Micheal Jordan zijn het meest verkocht van alle jerseys in de NBA geschiedenis. Maar wat zijn de populairste team jerseys? In deze blog laten we de top 5 populairste team jerseys zien van het afgelopen jaar.

1. Los Angeles Lakers

 

 

2. Boston Celtics 

 

 

3. Chicago Bulls

 

 

4. Miami Heat

 

 

5. Golden State Warriors

 

 

Waren er verassingen in de top 5 jerseys of had je deze teams verwacht in de top 5. Zoek jij een hoodie, pet, jersey of een short van je favoriete team voor jezelf of om cadeau te geven? Hier bij Burned Sports heb je genoeg keus om artikel te vinden voor jou. Bij de NBA store kan je kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt.

Tags

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Blogeinträge

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen