Under Armour Embiid 1

  • , door Daan Smits | Burned Magazine
  • 1 min lezen
c662f42b-ua-embiid-one-origin-release-date

Alles over Joel Embiid zijn eigen signature Under Armour Basketbal schoenen

Joel Embiid heeft ''The Process'' weer officieel opgepikt na zijn tijd in Orlando, Florida. De veelzijdige 7-footer keerde dit jaar terug naar het hardhout in zijn eerste signature Under Armour basketbalschoenen, de UA Embiid One, ontworpen om de prestaties van elke speler op het veld te verbeteren, zowel in de post als op de rest van de court.

 

joel-embiid-under-armour-basketbal

 

De UA Embiid One is krachtig genoeg voor een center, licht genoeg voor een guard en snel genoeg om over heel de court te rennen. Hier is een eerste blik op de technologie die het kenmerkende schoeisel van Embiid aandrijft:

 

BEWEEG SNELLER: UA HOVR™ -technologie in de hiel geeft energie terug om je sneller te brengen waar je naartoe gaat.REAGEER EERDER : Strategische Micro G®-demping zorgt ervoor dat elke stap en beweging explosiever is.VOEL JE LICHTER: Lagen van getailleerd, lichtgewicht mesh geven je een omsloten gevoel maar volledig ademend.

 


joel-embiid-under-armour-basketbal
Een schets van de UA Embiid One Origin colorway door Under Armour senior basketbalschoenenontwerper Reggie Wilson.

Colorways

De UA Embiid One Origin colorway komt op 18 september uit in Noord-Amerika en wereldwijd zal deze uitkomen op 2 oktober. Aanvullende technische en ontwerpdetails voor de nieuwe schoenen en toekomstige colorways zouden nog kunnen worden gepresenteerd door Under Armour Basketbal zelf

 

Joel gaf fans een eerste blik op de UA Embiid One Origin colorway terwijl hij zich voorbereidde op de tip off en de Sixers hun tittle run. Officiële afbeeldingen van de onderstaande colorway:

ColorwaysColorways

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.