De 7e Curry editie van Under Armour

  • , door Mees Janssen | Burned Sports
  • 2 min lezen
Stephen Curry-curry7-underarmour-court

Stephen ging van een 3-sterren rekruut naar een 3x wereldkampioen door focus en controle over het speelveld. Curry-basketbalschoenen zijn gemaakt voor zijn speelstijl en voor een snelle stabiliteit om jete helpen meer grond af te dekken.

Under Armour 7 Curry

De Under Armour Curry 7 is de nieuwste performance schoen van Stephen Curry. De Curry 7 maakt indruk met een meer lagen bovenwerk van mesh en synthetisch leer en TPU. Hierdoor zijn het comfort, de stabiliteit en de flexibiliteit van de schoen vergeleken met zijn voorganger veel verder verbeterd. Uitstekende demping kan worden bereikt met het in-house HOVR-systeem. Deze veiligheidsschoen wordt gegarandeerd door een rubberen zool met een visgraatprofiel. Tijd dus om ze à la Chef Curry te koken, want deze Under Armour basketbalschoenen zijn zeker geen catfish.

Under Armour Curry 7 ‘’Bamazing’’

De jaarlijkse viering van Internationale Vrouwendag vindt zondag 8 maart plaats en Under Armour viert dit met een speciale colorway van de nieuwste signature sneaker van NBA-ster Stephen Curry, de Curry 7. De nieuwe look is gemaakt met de hulp van actrice Storm Reid en geïnspireerd door haar verbazingwekkend initiatief voor empowerment van jonge meisjes. "Ik ga door met mijn toewijding om een ​​platform te bieden om jonge vrouwen in samenwerking met mijn team bij Under Armour te versterken," zei Curry in een verklaring. We zullen de Curry 7 ‘Bamazing’ colorway leveren voor Internationale Vrouwendag 2020, die Storm hielp inspireren door haar eigen designpunten toe te voegen aan de inlegzool met Bamazing-branding en bemoedigende woorden zoals Btrue en Bbrave. Het beste van alles is dat deze Curry 7-colorway een eerbetoon is aan jonge vrouwen die hun dromen inspireren en ondersteunen via beurzen voor hoger onderwijs". De versie van de Curry 7 basketbalsneaker heeft een overwegend paars kleurenpalet, een tint die synoniem staat voor het symboliseren van vrouwen. Het opvallende kenmerk zijn de inlegzolen met de tekst "B Amazing" en "Humble", die bovenop een Micro G en Hovr dempingsopstelling in de tussenzool zit.

Internationale Vrouwendag

Behalve dat hij goed presteert op het veld en er ook goed uitziet, zei Under Armour dat de Curry 7 "Bamazing" colorway de jaarlijkse International Women's Day-beurs zal ondersteunen door zowel het merk als de E.L.P. Ze verhogen ook de jaarlijkse $30.000-beurs die in 2019 wordt toegekend van één naar vier jonge vrouwen die uit Oakland komen en van plan zijn om in de herfst naar de universiteit te gaan. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de rust van de thuiswedstrijd van Golden State Warriors op 7 maart tegen de Philadelphia. Hoewel Curry al geruime tijd een grote kampioen voor vrouwen is in de basketbalsport, werd zijn steun in 2018 in een hogere versnelling getrapt toen de jonge fan Riley Morrison zijn Under Armour-sneakers wilde kopen, maar hij was teleurgesteld dat er geen te koop waren in de meisjesafdeling. Sindsdien zijn de basketbaltrappen nu op voorraad in een breed schaal aan maten en stijlen voor meisjes op verschillende UA-locaties. Morrison hielp ook bij het co-ontwerpen van de Curry 6 "United We Win" release van vorig jaar voor Internationale Vrouwendag.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.