Stephen curry miljard deal met Under Armour.

  • , door Rishie Kasie
  • 2 min lezen
1244599202.0

Steph Curry de legendarische 3 point shooter, is bezig met Under Armour om een deal te sluiten voor 1 miljard dollar. Maar hoe is het samenwerking met Under Armour en Stephen Curry ontstaan?

De golden State Warriors superstar Steph Curry is bezig om een ​​levenslang contract te ondertekenen met het sportkleding merk Under Armour ter waarde van meer dan $ 1 miljard USD.

Wie is stephen Curry?

Wardell Stephen Curry II, algemeen bekend als Steph curry, is een van de beste basketballers ter wereld. Tot nu toe heeft Curry ongeveer 3000 3 pointers in zijn leven gemaakt, dit is meer dan Ray Allen en Reggie Miller. Curry’s legacy bestaat niet alleen uit 3 pointers, hij heeft verder een achtvoudig NBA All-Stars en achtvoudig All-NBA- selectie, waaronder vier keer in het eerste team, hij is tweemaal uitgeroepen tot NBA Most Valuable Player (MVP), heeft vier NBA-kampioenschappen gewonnen, ontving een NBA Finals MVP Award en een NBA All-Star game.

Het samenwerking tussen Under Armour en Curry

Curry kwam in 2013 bij Under Armour en sloot een deal voor schoenen en merchandising. Zijn eerste Basketbalschoen kwam in 2015 uit als de 'Under Armour Curry 1'. Sindsdien is Curry het gezicht van het bedrijf geworden en heeft hij zelfs zijn eigen merk gecreëerd met de naam 'Curry Brand'. Maar dat betekent niet dat alles altijd soepel is verlopen. Er was aanzienlijke wrijving tussen Curry en Under Armour-oprichter Kevin Plank. Curry had een probleem met Planks steun aan president Donald Trump, die hij een "aanwinst" voor de Verenigde Staten noemde. Dit was genoeg om Curry ertoe aan te zetten het bedrijf in 2018 te verlaten. Maar na bespreking en het toestaan ​​van Curry om het "Curry-Brand" te lanceren, lopen de zaakjes weer soepel.

Curry 10

Na het release van zijn eerste schoen in 2015, is nu zijn 10de model gereleased bij Under Armour. De Curry 10 Zwart rood geel en de Curry Sour Patch Kids. Het model van de Curry’s is ver gekomen, door veranderingen aan de schoen, specifieke functies en technologieën heeft Under Armour en Steph Curry een basketbal lijn gemaakt die performance op het veld naar de volgende level brengt.

Curry's huidige contract met Under Armour loopt tot 2024, maar dat zal waarschijnlijk veranderen, aangezien Curry een levenslange partner wilt worden van Under Armour.

Tags

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.