Nike en Jordan Basketballen

  • , door Casper Cox | Burned sports
  • 1 min lezen
jordan-ultimate-8-p-1

Bij Burned Sports zijn we al jaren gespecialiseerd op indoor sport en alles wat daar bij komt kijken. Bij ons kun je slagen voor schoenen, kleding, teamwear gear en verschillende accessoires.  

Bij Burned Sports zijn we al jaren gespecialiseerd op indoor sport en alles wat daar bij komt kijken. Bij ons kun je slagen voor schoenen, kleding, teamwear, gear en verschillende accessoires. 

Nike:

Gloednieuw in ons assortiment zijn de Nike basketballen. Deze toffe basketballen hebben we in maat 7 voor verschillende ondergronden. De Nike Versa Tack in/outdoor basketbal is er in verschillende kleuren zodat deze altijd matcht bij jouw stijl! De Versa Tack is een composiet lederen basketbal. Dit betekend dat het leder is gemixt met rubber voor een betere grip op straat en andere outdoor gronden. Door deze mix is de bal duurzaam en ideaal voor elke basketballer!

       

 

       

 

               

 

 

Jordan:

Ook nieuw zijn de Jordan Basketballen! Deze stijlvolle composiet lederen basketballen zijn voorzien van het welbekende Jordan Jumpman logo en  geschikt voor in/outdoor gebruik. Bij de Jordan Quai 54 basketbal is het kleurrijke drukke patroon gebruikt wat de huisstijl is van het Quai 54 streetball toernooi. Dit toernooi wordt elk jaar gehouden in het laatste weekend van Juni onder de rook van de Eiffeltoren.

.      

 

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.