Wie wordt er dit jaar MVP?

  • , par Jean Claude Malalu | Burned Sports
  • 2 min temps de lecture
Giannis-Antetokounmpo-NBA-MVP-2020-min

Het seizoen is pas net begonnen, maar we wachten vol met spanning wie er dit jaar wordt bekroond met de titel MVP. de MVP award bestaat al eeuwen , maar het blijft een eer om die titel te mogen ontvangen. Wie o wie krijgt hem dit jaar?

Wie wordt er dit jaar MVP?

Het  seizoen is pas net begonnen maar iedereen is al vol verwachting aan het wachten wie er wordt bekroond met de titel MVP ( Most Valuable Player). Sommige spelers zijn al flink uit de start blokken gesprongen om te laten zien dat zij het verdienen dit jaar. Ze laten het op vele verschillende manieren zien, maar voornamelijk met het scoren. Steph Curry heeft al laten zien dat hij 62 punten heeft kunnen scoren tegen de Portland Trail Blazers en Bradley Beal liet zien dat hij der 60 kon scoren tegen de Philadelphia 76ers, maar is dat genoeg om de titel MVP te ontvangen

Geschiedenis

De MVP award is de prijs die wordt toegereikt aan de meest waardevolle speler in het regulier seizoen. In het seizoen van 1955-156 werd de trofee voor het eerst toegereikt aan center Kareem Abdul- Jabbar. Sinds doe hebben we vele namen gehoord die de prijs mochten ontvangen, Kareem won hem zelfs 6 keer dat is een record aantal. Daarnaast won Michael Jordan hem maar liefst 5 keer en LeBron James 4 keer.

20/21

De afgelopen 2 jaar hebben we hem zien gaan naar de Griekse god Giannis Antetekoumpo en er wordt verwacht dat hij der voor een 3rde keer mee van door gaat. Het seizoen  is pas net begonnen maar de lieveling op het moment is Luka Doncic. Hij speelt pas drie jaar in de NBA, maar speelt nu al als een veteraan. Op de tweede plek staat Giannis Antetekoumpo hij heeft zich de afgelopen twee jaar al bewezen maar heeft hij het nog in zich voor een derde. Op nummer drie staat Kevin Durant hij komt net terug van blessure waardoor hij er een heel seizoen uit heeft gelegen, maar laat zien dat hij het nog steeds kan.

Vroeg

Op het moment is het nog te vroeg om te voorspellen wie er naar huis gaat met een MVP award voor het 20-21 seizoen. Het enige wat wij kunnen doen is lekker lui achterover zitten en genieten van de show. Er kan nog van alles gebeuren en misschien zijn we allemaal aan het einde in schock door de uitslag. Tot die tijd kunnen we alleen maar wachten.

 

Mots clés

Articles de blog

Connexion

Vous avez oublié votre mot de passe ?

Vous n'avez pas encore de compte ?
Créer un compte