Nike Basketbalschoenen SP 2020

  • , Von Floris | Burned Sports
  • 10 min Lesezeit
nike

Zie alle Nike basketbalschoenen uit de Spring 2020 Collectie van Burned Sports.

De zon begint weer te schijnen de dagen worden langer en warmer. Het is weer tijd om buiten de straatbasketbal velden af te gaan en iedereen in te maken. De lengte kondigt eigenlijk het begin van het 3X3 basketbalseizoen aan en zorgt ervoor dat je weer dagelijks bezig kan zijn met je favoriete sport. Voor ons als Burned is het altijd een leuke tijd om iedereen weer te zien in de winkel of te spreken op verschillende toernooien door Nederland en Europa. Natuurlijk is er naast al dit leuks voor Burned en veel merken ook een keerzijde. De meeste basketballers spelen 5 vs 5 basketbal en voornamelijk in de zaal je ziet dan ook dat de periode aan het einde van het seizoen vaak zorgt voor minder klandizie en dus ook een compactere collectie. De merken komen vaak met mooie nieuwe kleuren en focussen zich meer op lifestyle dan de echte performance releases. Ondanks dit alles hebben wij bij Burned altijd weer een vernieuwd aanbod en een overzicht van wat er komen gaat. 

Lebron Witness III

Dit model van Nike & Lebron james is de derde editie van deze lijn. De Witness lijn is de echte performance lijn van The king en speciaal in het leven geroepen voor de gemiddelde man. De schoen is iets minder stevig waardoor de wendbaarheid is toegenomen en de pasvorm is veel beter. Niet iedereen is gebouwd ,heeft het gewicht en de kracht van Lebron James. Ondanks dat er in deze Nike basketball collectie ook een Witness 4 verschijnt heeft Nike besloten het witness III model in de collectie te laten door de populariteit bij topsporters in de hele wereld.

Nike Lebron Witness III

Kenmerken Nike Lebron Witness III Basketbalschoen: 

De LeBron Witness III herenschoen presteert op wedstrijdniveau, met een knipoog naar de geboorteplaats van LeBron. Het bovenwerk van gebreid materiaal is sterk en flexibel en de geïntegreerde Air-Sole vangt over de hele lengte schokken op.
  • De prijs voor deze schoenen ligt rond de €100.-
  • Het model wordt alleen in volwassen maten uitgebracht vanaf maat 37.5 EU
  • Gebreid bovenwerk voor een uitgekiende combinatie, van stevigheid, elasticiteit en vering.
  • Geïntegreerde Nike Air-Sole over de hele lengte voor schokdemping.
  • Kenmerkende accenten die een eerbetoon zijn aan de geboorteplaats van LeBron.

Nike Team Hustle D 9 

De Nike Team Hustle begint een heus icoon te worden in de Nike basketbalschoenen collectie. Nu is deze collectie wel voornamelijk geschikt voor de beginnende basketballers en basketbalsters. Deze schoenen worden geproduceerd vanaf maat EU 25 t/m EU 35. Bij Burned proberen we zo veel mogelijk maten constant op voorraad te hebben. Super geschikte schoen voor kinderen!

  nike hustle basketbalschoenen

COMFORT VOOR OP DE BAAN door de Nike Hustle basketbalschoen voor kinderen.

De Nike Team Hustle D 9 geeft blijvend comfort. Op het ademende materiaal zitten overlays voor een lange levensduur. De zool van rubber is niet alleen flexibel, maar geeft ook enorm veel grip. Het zachte foam en de voering houden je comfortabel, hoe de wedstrijd ook loopt.
  • Het materiaal is ventilerend, met overlays voor duurzaamheid.
  • Dikke vulling bij hak en enkel geeft demping voor je voet.
  • Zacht foam voor een licht gevoel en demping.
  • Het rubber loopt voor duurzaamheid en grip door tot over de zijkant van de schoen.
  • De zool is flexibel voor snelle wendingen en bewegingen.

Nike Precision III

De derde editie van dit model is net als zijn voorgangers een prima basketbalschoen. Speel je 1 a 2 keer per week op redelijk niveau basketbal is dit een zeer geschikte schoen met een nauwe pasvorm. Het model is geschikt voor lichte spelers. Ben je wat zwaarder of gebruik je veel kracht tijdens je spel is deze schoen misschien te slap voor jou.

Nike Precision Basketbalschoen

Nike Precision basketbalschoenen PRECISIE BIJ DE AANVAL.

Zorg ervoor dat elke beweging telt met de Nike Precision III. Deze allround halfhoge schoen biedt een comfortabele combinatie van demping en omsluiting. De lichte middenzool en grip in meerdere richtingen zorgen samen voor demping en snelle wendingen.
  • Halfhoog model met gewatteerde kraag biedt comfort en omsluiting.
  • Extra oogjes voor een verbeterde pasvorm.
  • Grip in meerdere richtingen en dubbele draaivlakken helpen bij het draaien.

Kyrie Flytrap III

De Kyrie flytrap is een van de meest populaire schoenen van het moment. Een echte competitie waardige schoen voor een zachte prijs. De schoen is de derde editie van het echte performance model van Kyrie Irving. Ze worden gebruikt door Eredivisie en amateurspelers en zijn in alle volwassen maten verkrijgbaar. Ga je voor schoenen met alle technieken en snelle wendbaarheid dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Burned updaten wij de kleuren elke twee weken en is er een enorm aanbod van deze Nike basketbalschoenen.
Nike Kyrie flytrap basketbalschoen

SPEEL SNELLER op je Nike Kyrie flytrap basketbalschoenen:

Des te sneller je je wendingen kan inzetten en beëindigen, des te makkelijker het is om de verdediging uit balans te brengen. De Kyrie Flytrap III is gemaakt voor het ongeëvenaard snelle spel van Kyrie Irving en combineert volledige ondersteuning en omsluiting met responsieve demping en een stevige buitenzool die voorgevormd is voor naadloze mobiliteit.
  • De gevormde buitenzool heeft een profiel dat zich om de middenzool wikkelt vanaf de zijkanten en extra grip biedt als je met de randen afzet.
  • Responsieve Zoom Air demping zorgt voor veerkrachtige ervaring onder de voet om je snelheid te bieden op het veld.
  • Een gevulde, halfhoge kraag zorgt voor ondersteuning rond de enkel. Een klittenbandsluiting gaat over de veters heen bij de middenzool om je voet op zijn plek te houden.
  • De traditionele tong is verbonden met het voetbed zodat deze niet wegglijdt tijdens het spelen.
  • Flywire kabels zijn geïntegreerd met de veters zodat je voet op zijn plaats blijft.

Lebron Witness 4

Dit model van Nike & LeBron James is de vierde editie en de opvolger van de hierboven omschreven Witness. De zool is wat steviger geworden en beter vergelijkbaar met de Signature modellen van Nike & Lebron. Wel is deze schoen een stuk beter geprijsd met vrijwel dezelfde technieken. Geschikt model voor alle basketballers van Amateur tot prof. 

Nike Lebron Witness 4 Basketbalschoen

LICHT, STERK EN RESPONSIEF ZOALS LEBRON JAMES MET DE WITNESS 4.

Je bent op het veld niet te stoppen in de LeBron Witness 4. Deze schoen is geweldig voor spelers die op zoek zijn naar een omsloten pasvorm bij de enkel en een licht gevoel. De voorgevormde, gewatteerde kraag en een externe hakversteviging zorgen voor een stabiele pasvorm. Zichtbare dempingsunits onder de voorvoet zorgen voor energieteruggave bij iedere stap.
  • Nike Zoom units onder de voorvoet drukken samen als je er gewicht op zet, en veren dan terug voor een responsief gevoel. De demping is zichtbaar aan de zijkanten zodat je inzicht krijgt in de technologie.
  • De gewatteerde kraag omsluit je enkel, terwijl een externe hakversteviging je voet stabiel op het voetbed laat staan.
  • Rubber op de buitenzool heeft een speciale vorm voor flexibiliteit. Een op schokgolven geïnspireerd patroon op de zool zorgt voor stevige grip.

Nike Air Max Impact

Dit model van Nike is een echte basis competitie schoen. Elk jaar zitten er wel een paar Air Max Nike basketbalschoenen in de collectie. Wij zijn zelf altijd enthousiast over de uitstraling en het design al laat de functionaliteit soms nog aan zijn wensen over. Zo is Air een van de dingen die het snelste kapot gaan. Zeker niet geschikt als je vaker dan twee keer per week op het veld staat en lang met je schoenen wilt doen. 

Nike Air Max Basketbalschoen

EEN STEVIG SPEL MET DE AIR MAX BASKETBALSCHOEN.

De Nike Air Max Impact is licht van gewicht en koppelt een expressieve stijl aan een design dat in de zaal zijn weerga niet kent. De Max Air demping vangt harde landingen op en de voorgevormde hielclip omsluit goed je voet, samen met het dualstrap-systeem.
  • De Max Air unit in de hak dempt schokken op krachtige wijze en biedt veel ondersteuning.
  • De hielclip is onverwacht licht en omsluit en stabiliseert je voet goed.
  • De dubbele bindriempjes zorgen dat je voeten snel goed omsloten zijn.
  • Gewatteerde kraag voor comfort en ondersteuning bij de enkel.


Jordan Why Not? Zer0.3

Dit model van Russell Westbrook is de derde editie. Vorig seizoen had het model al zijn introductie en zal ook nog tijden doorlopen. Er komen in de SS20 collectie nieuwe kleurstellingen en edities van hetzelfde model uit. Het is van Jordan op dit moment de beste en meest populaire basketbalschoen die voorziet in alle behoefte van de basketballer. Geschikt voor amateurs en professionele basketballers  

RECALIBRATED CHAOS MET DE RUSSELL WESTBROOK WHY NOT BASKETBALSCHOEN.

Een van de felste concurrenten van het spel, drievoudige dubbele dynamo Russell Westbrook heeft de motor, spierkracht en mentaliteit om zijn onbevreesdheid te evenaren - met de statistieken om het te ondersteunen. De Jordan Why NotZer0.3 is afgestemd op de chaos op het veld van Russ, met een middenvoetriem om de pasvorm vast te zetten en een grote dempingseenheid om hem hard en snel naar de mand te drijven.
  • Speciaal ontworpen voor Russ, de grote Air Zoom Turbo-eenheid aan de voorkant van de schoen is gebogen om de natuurlijke vorm van de voet te volgen. Terwijl hij de baan oprijdt, grijpt de demping op verschillende punten in voor een continu reagerende sensatie.
  • Een doorzichtige, verstelbare middenvoetband wordt in één vloeiende beweging vastgemaakt om je stabiel te houden en vast te zetten over het voetbed.
  • De gespleten buitenzool, gekartelde ontwerplijnen en botsende materiaalmix zijn kenmerkend voor de kenmerkende lijn van Russ. Andere versieringen zijn onder meer lichtverschuivende accenten en een zichtbaar fabriekslabel zichtbaar op de onderkant van de schoen.
  • De rubberen buitenzool is opgesplitst in 2 delen om het gewicht te verminderen. Multidirectionele tractie helpt u de controle te houden terwijl u chaos op het veld loslaat.
  • Het dubbellaagse textielmateriaal is lichtgewicht en ademend, met open mesh-delen om onderlagen bloot te leggen.
  • Stevig, gegoten stuk plastic tussen de 2 buitenzoolsecties zorgt voor structuur en ondersteuning.

Tags

Blogeinträge

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen